Apple võib tungida TV-turule ja tema teler koos sisseehitatud sisuteenusega võib saada hitiks. Keskklassi teleritel muutub 3D peaaegu kohustuslikuks ning tänase “poolnutikuse” asemel tekib rohkem sidet internetiga.

Põnevaim uuendus võib olla painduva ekraaniga telefon – nendega on lubanud välja tulla Samsung (pildil Galaxy Skin) ja Nokia. Ekraani painutamine on uudne viis mobiilseadet juhtida – näiteks foto suurendamiseks või teksti sees liikumiseks. Kokkuvolditaval telefonil võib ekraan ka suurem olla.

Massiliselt lisandub rakendusi puutetundlike ekraanide tarvis. Aasta teises pooles turule jõudev Microsofti operatsioonisüsteem Windows 8 on puuteekraani toega. Tegemist on ilmselt tähenduslikema uuendusega alates Windows 95st. Sama platvormi kasutatakse nii telefonides, mobiiltelefonides kui ka võidukäiku jätkavates tahvelarvutites. Ka ultraõhukesed sülearvutid on hitt.

Sotsiaalvõrgustikud, nagu Facebook või Google+, liiguvad automaatse “šeerimine” poole: enam ei pruugi kasutaja oma staatuse kohta midagi kirjutada; kui inimene on selleks loa andnud, näidatakse teistele automaatselt, millist artiklit ta luges või kuidas hindas viimast kinokülastust.

Nutitelefonides näeme üha enam asukohapõhiseid teenuseid, olgu see restoraniarvustus või filmisoovitus, bussi väljumise aeg või parkimisteenus. Nutikad teenused oskavad konteksti arvestada ja võtta arvesse inimese varasemat käitumist, harjumusi, vanust, sugu, huvisid jne.

Sügisel käivitub Tallinna ühistranspordis uus piletisüsteem, mis kaotab üleminekuperioodi järel nii paberpiletid kui ka ID-kaardil põhineva süsteemi. Uus tehnoloogia NFC on puutevaba – kuukaart või pilet on plastkaardil, sõiduõiguse tõestamiseks tuleb seda vaid vastava seadme lähedal lehvitada.