Antonello da Messina Roomas: Itaalias sel aastal toimuvate vana kunsti näituste reas peetakse üheks kõige tähtsamaks Napoli ja Veneetsia vararenessansi maaligeeniuse Antonello da Messina (u 1430–1479) 30 tööga ülevaadet Roomas Scuderie del Quirinales.
Üldse omistatakse madalmaade kunstnike loomingust mõjustatud Messinale umbes 40 tööd, tema maalide paremikku kuuluvad portreed ja pühakupildid. Kuni 25. juunini kestvale näitusele on kogutud maale peale Itaalia kogude veel Viinist, Londonist, Pariisist ja Washingtonist.  

"South Parki" loojad tapavad koka: Pärast seda, kui soulilaulja Isaac Hayes loobus karmi huumoriga animaseriaalis "South Park" mustanahalise koolikoka hääle tegemisest, otsustasid seriaali autorid Trey Parker ja Matt Stone koka tegelaskuju ära tappa. 
"Maailmas on satiiri jaoks muidugi oma koht, kuid ühel hetkel lõpeb satiir ja algab usuline sallimatus," põhjendas Hayes oma loobumist. Arvatakse, et "South Parkis" algusest peale kaasa löönud Hayes loobus episoodi tõttu, kus pilati moodsat usulahku saientoloogiat, kuhu ta ka ise kuulub.
Koka tegelaskuju lahkub "South Parkist" äärmuslikul kombel. Kokka tabab pikselöök, teda tulistatakse ja aetakse teibasse ning karu sööb ta jalad ära.