Aastal 1992 avastasid arstid Brandon Baysi kõhust hiiglasliku kasvaja. Ta otsustas end ise terveks ravida, puhastades rakumälust oma emotsionaalseid blokeeringuid ja taastades oma keha loomuliku tervenemisvõime.

22. märts 2014


“Üks rumal küsimus: Miks on presidendi jõulukaardil UFO?”

Küsisime siiski Vabariigi Presidendi avalike suhete nõunikult Toomas Sildamilt, mida lendav objekt presidendi jõulukaardil teeb. Vastus oli aga üsna ootamatu: “See on ju laste vurr. Kena mänguasi.”

24. detsember 2013


“Laupäeval toimub Tallinnas taimetoidumess”

Baltimaade ainsa vegan-messi raames toimuvad ka tasuta puuviljaaeroobika trennid.

1. november 2013


“Nauru on sattunud Eesti veebitsensuuri ohvriks”

Tegemist võib olla ka kellegi hooletusega, kuid vähemalt Elioni internetiühendust kasutades ei saa külastada ühtegi Nauru domeeniga aadressi.

3. september 2013


“Tele2 esinduse seinal Järve keskuses kujutatakse keemiapilvi?”

Tallinnas Järve keskuses asuva Tele2 esinduse seinal on pildid, millel on kujutatud tüüpilist keemiapilvedega risti-rästi risustatud taevast, kirjutatakse kodanikeühenduse Puhas Taevas kodulehel. Eks meid harjutatakse tasapisi uue tulevikuvaatega, arvab üks kommenteerija.

23. juuli 2013


“Geomeetrilised kujundid linnaplaneeringus: kõikenägev silm”

Teame, et maailma suurlinnades on linnaplaneeringus kasutatud geomeetrilisi kujundeid (näiteks Washington). Telegrami lugejal tekkis küsimus, kas ka Tallinnas on midagi sarnast? Ja ta leidis, et on küll. Tallinna kolm kirikut – Aleksander Nevski katedraal, Kaarli kirik ja Jaani kirik asetsevad omavahel kummalise paigutusega.

17. juuli 2013


“Eesti meediamängudest”

Aprilli lõpus algatas Andrei Hvostov oma artikliga “Minu elu Annleenaga” väga huvitava ja äärmiselt vajaliku arutelu Eesti meedias. 9. mail avaldas Eesti Ekspress “pommuudise” – Evelin Ilvese kleitide maksumuse viimase viie aasta vältel. [–] Järgmise “pommuudise” puhul küsi endalt: millist olulist teemat seekord summutada püütakse?

12. mai 2013


“Auhinnatud “Lotte ja kuukivi saladus” – film algajale ufohuvilisele”

Telegram arvab, et Lotte kohtumised tulnukjänestega on sobiv sissejuhatus neile ufohuvilistele, kes tõsisemaid maaväliseid teemasid pelgavad.

30. aprill 2013