Plaan B: Take Off Festivali kavas muudatused

6. august 2007 13:34

10. ja 11. augustil toimub Jägalas, Harjumaal, aasta suurim klubimuusika sündmus. Kuna artistide nimekiri on niivõrd võimas, siis saab Take Offi pidada omanäoliste seas aasta võimsamaiks terves Põhja-Euroopas.

Take Off Festivali korraldusfirma Forge Production OÜ esindaja Hando Tõnumaa teatab, et kahjuks luhtusid osaliselt läbirääkimised Jõelähtme Vallavalitsusega, nimelt mis puudutab ürituse kestuse kellaaegu, kuid kinnitab, et festival ära ei jää. „Siiski jõudsime kokkuleppele, et pidu kestab mõlemal päeval kella 23:00ni." kinnitab Tõnumaa. „Kui mõned kuud tagasi oli meil olemas luba hoida festivali lahti kuni kella 6-ni hommikul, siis kahjuks täna see luba enam ei kehti". Aprilli rahutused Tallinnas on ka ürituste korraldamisele oma jälje jätnud. Peale neid kahetsusväärseid öid on karmistunud seadused, mis puudutavad avalikke kogunemisi ning raskesse olukorda on see pannud just suuremad festivalid vabas õhus. „Inimesed ei ole harjunud külastama tantsumuusikat üritust keset päeva. Päevasele festivalile on väga raske meelitada inimesi piletit ostma, isegi ülivõimsa artistide nimekirjaga," nendib Hando Tõnumaa, „pidasime vallaga pikalt läbirääkimisi, lootuses, et festival ikka kauem kestaks, mõned üritused on sel aastal kestnud hommikuni. Kuid tundub, et hetkel tehakse Eestis üritusel ja üritusel vahet. Praegu ei saa me aga muud teha, kui austada vallavalitsuse otsust." „Kõik välja reklaamitud artistid tulevad kohale. Oleme nendega kontakteerunud ja uutest tingimustest rääkinud. Keegi ei ole soovinud osavõtust loobuda."

Seoses tekkinud olukorraga annab Forge Production OÜ teada muudatustest festivali korralduses.

Festival Jägalas kestab mõlemal päeval kuni kella 23:00ni ning peale seda läheb festival edasi Tallinnas, Klubis Pilot mis asub Tallinna Linnahallis. Sinna sõidutab buss ja sisse pääseb festivali käepaelaga. Pidu klubis Pilot kestab kuni kella 6-ni hommikul.

Telkimine festivali laagris on tasuta ning parkimine maksab 50 krooni, olenemata sõiduki kategooriast.

Publikumagnetid

Väljavõte Jägalal festivali esinema pidanud artistide nimekirjast:

Airwave, Joris Voorn, Above & Beyond, The Advent, Dj Shog, Gary D, Eric Sneo, Chris Liebing, Marco Bailey, Alex Rostov, M.I.K.E. aka Push, Marko Nastic, Storm Rank 1, Thrillseekers, Markus Schulz jne