KRANAADI NÕUANDED AJAKIRJA COSMOPOLITAN NAISLUGEJAILE

1.      Teie mees tuleb töölt ja palub Teil süüa teha. Öelge talle, et tulite just fitness-klubist ja olete väga väsinud. Paluge tal järgmisel korral endale tee pealt mingit näksimist osta või soovitage restorani minna. Mõelge, kas Teil on ikka vaja meest, kes arvab, et naise koht on köögis.

2.      Teie mees küsib, miks valitseb korteris korralagedus. Öelge talle, et Teil pole võimalik üheaegselt ilusalongis istuda ja korterit koristada. Soovitage mehel veel üks koduabiline palgata. Mõelge, kas Teil on vaja meest, kes kohtleb Teid kui orja.

3.      Teie mees norskab unes. Paluge tal magada maja teises tiivas. Ise sõitke koos sõbrannaga veel igaks juhuks ümbermaailmareisile. Mõelge, kas Teil on vaja nii hoolimatut meest, kes ei saa teiega isegi ühes voodis magatud.

4.      Mees keeldub Teile hermeliinikasukat ostmast, põhjendades seda sellega, et ostis Teile sel aastal juba naaritsakasuka. Selgitage talle, et on ebasünnis kogu aeg ühes ja samas kasukas ringi käia. Lisage veel, et just hermeliinikasukas sobib hästi kokku Teie auto värviga. Mõelge, kas Teil on vaja ihnuskoist meest.

5.      Teie mees teeb ettepaneku laps muretseda. Selgitage talle, et raseduse ajal ei saa Te ju oma uut suurepärast kleiti kanda. Tuletage talle ka meelde, et teil oli sel talvel kavas suusakuurordisse sõita. Öelge veel seda, et Te ei saa praegu suitsetamist maha jätta, kuna müügile ilmusid uued põnevamaitselised sigaretid Vogue. Tehke talle ettepanek lapse asemel hoopis uus auto soetada. Mõelge, kas Teil on vaja meest, kes peab Teid mingisuguseks sünnitusmasinaks e ga mõista Teie sügavamaid huvisid.

6.      Mees kingib Teile briljantsõrmuse. Mõelge, mis selle kingituse taga peitub. Tõenäoliselt üritab mees selle taha peita mõnda oma pattu. Palgake eradetektiiv. Mõelge, kas Teil on vaja meest, kes end oma kuritegudest kinkidega välja ostab.

7.      Mees leiab Teid voodist võõra mehega. Seletage talle, et selles ei olnud midagi isiklikku. Kaevake, et ta on Teile viimasel ajal väga vähe tähelepanu pööranud. Süüdistage teda ükskõiksuses ja enda hooletussejätmises. Mõelge, kas Teile on vaja meest, kes Teie elu oma haiglase armukadedusega ära rikub.

8.      Mees teatab, et tema firma läks pankrotti. Ärge hakake üldse mõtlema, kas Teile on vaja sellist luuserist meest, vaid pakkige oma asjad (ja mõned mehe omad) ning kaduge nii kiiresti, kui võimalik.

Kui jutt on ajakirjast Cosmopolitan, et saa üle ega ümber seksist. Siin on siis meie tänane seksirubriik.

KRANAADI SEKSINIPID COSMOPOLITANI LUGEJAILE

Rahanipp naistele

Ahvatlege meest seksile. Riietage ta lahti ja siduge radiaatori külge (radiaatori külge sellepärast, et radiaator on kõvasti seina küljes kinni ja mees ei jaksa seda lahti tõmmata).

Kasutage oma kõige tugevamaid sukki ja tehke kindlasti meremehesõlmed. Ärge unustage paigaldamast suutroppi! Siis võtke mehe rahakott ja minge koos sõbrannaga shoppama. Kui Te siis veel lõpetada ei soovi ja tahate oma mõnu pikendada, külastage ka mõnda baari või ööklubi. Kulutage mehe krediitkaart auklikuks ja Kranaat annab Teile oma sõna, et see pöörane päev (öö) jääb mehele kauaks meelde.

Napsinipp meestele

Ahvatlege naist seksile. Riietage ta lahti ja siduge radiaatori külge (radiaatori külge sellepärast, et siis ei hakka tal külm). Kasutage tugevat, kuid pehmet köit, mis naise nahka ei vigastaks. Ärge unustage suutroppi! Siis minge naabrimehe juurde tina panema. Kui naine on Teile pidevalt ette heitnud liiga varast lõpetamist, siis seekord katsuge kauem vastu pidada. Muretsege veel viina ja ärge lõpetage enne hommikut. Kui olete liiga purjus, siis ärge hakake naist värisevate kätega lahti siduma, vaid jätke ta radiaatori külge seniks, kuni ärkate. Võib juhtuda, et soovite hommikul sama nippi korrata. Sel juhul jätke naine radiaatori külge ja minge naabrimehe juurde pead parandama. Kranaat annab Teile oma sõna, et see napsinipp jätab naisele kustumatu mälestuse.