"Lellepi Eesti kontsertidest andis „Hommik Anuga“ meeskonnale teada Lauri Land, kes kontserte ka korraldas. Kuna Triin pole varem Eestis laulnud ja on väga kena, tundus põnev temaga esimest korda kohtuda ja teda kodumaa vaatajatele tutvustada.

Tegin Triinuga eelintervjuu. Ette laulda ei palunud, seda pole me ühegi esinejaga teinud ega hakka kunagi tegema. Kuna Triin väitis, et on Soomes ja Saksamaal laulmist õppinud, polnud meil põhjust tema väidetes kahelda ja kooli lõputunnistust enne laulma hakkamist näha ei nõudnud.

Meie saade ei anna hinnanguid, ei pane inimesi paika ega kleebi silte. Uks pole suletud kellegi ees, kes on huvitav, humoorikas, põnev ja enesekindel isiksus. Eesti Televisioonis saavad sõna nii Arvo Pärt kui ka Triin Lellep.

Meelelahutuslikus saates lahutame inimeste meelt, mitte ei kontrolli inimeste akadeemilisi kraade. Vaatajad annavad saatele hinnangu. Usun, et kultuurisaates „OP!“ võib sellistel teemadel arutada, meie näitame vaatajatele edaspidigi võimalikult erinevat muusikat ja ka muusikalisi kurioosumeid. Kui Triin Lellep arvab, et ta on ooperilaulja, siis seda usku ei saa meie temalt ära võtta. Saame maailmale näidata Triin Lellepit, kes arvab, et ta on ooperilaulja."