Pärast mõnda aega kestnud eneseotsinguid sai Anni kätte õige suuna. “Ei oleks isegi uskunud, et nii palju lugejaid tekib, vähemalt nii lühikese aja jooksul. Kirjutaksin muidugi ka siis edasi, kui mul oleks vaid 50 lugejat päevas. Suurem läbimurre toimus siis, kui mind mainiti Teen Vogue’i lehel, siis tuli lugejaid ja tagasisidet juurde. Tundsin esimest korda, et mu blogist võib isegi asja saada.” 

Anni väidab et võrgupäeviku pidamine võtab palju aega, kuid tal pole ajast kahju, sest tulemus on seda väärt. “Kõige keerulisem on fotode tegemine, selleks on mul aega vaid nädalavahetustel, sest nädala sees käin kunstikoolis ja tantsutrennis. Mõtlen, et pigem postitan harva, aga see-eest olgu iga postitus hea.” 

Muidugi, nagu iga korralik fashionista peab Anni lugu enda stiliseerimisest. “Tavaliselt tuleb riietele mõeldes inspiratsioon just öösiti peale, seega eelistan juba õhtul välja mõelda, mida selga panna. Hommikul on hommikusöök ainuke asi, millele ma mõelda suudan.” Suur armastus hommikusöökide vastu paistabki olevat täiusliku moeprintsessi ainuke nõrkus. Hetkeseisuga on lootust, et umbes 20 aastaga saab maailm esimese Eestist pärit ajakirja Vogue peatoimetaja.