Sirli, kuidas sattusite seda tööd tegema?

Firma otsis disainerite liidu kaudu kõigepealt üles Sixteni, et nõu küsida, mis värvi mööbli nad peaksid tegema. Meie mõtlesime siis, et disainiks neile hoopis midagi paremat.

Räägi veidi Fellin Furniture’ist.

Firma loodi suvel, meid kutsuti appi sügisel. Omaniku Arno Küti eelmine ettevõte oli teinud mööblit allhankena (IKEA jt). See müüdi maha, et teha midagi huvitavamat. Otsustati hakata pakkuma asja, mida seni suurt tehtud pole – noortemööblit.

(Arno Kütt on muide  ka internetipoe On24 juht ja osanik – toim.)

Mis on selle sarja idee?

Meie lööklause on "Disainitud kasutamiseks!". Üritasime teha sellist mööblit, mis oleks mugav ja praktiline ning näeks ka hea välja. Samas ei tahtnud mööblit üledisainida, kuna noortele meeldib oma tuba ikka ise sisustada ning omanäoliseks muuta. Materjalidest eelistasime vastupidavat kasevineeri ning katteriideks on puuvillane kangas.

Millised olid vastukajad messil?

Vastukajad olid head, osteti kohe ja telliti päris palju. Punane diivanvoodi oli täielik hitt. Öeldi suisa: "Meie eluunistus on siin." 

Kuidas teid leida?

Meie kujundatud mööblit saab osta internetist (www.fellin.eu). Kuna Eesti turg on väike, siis oleme suunanud toodangu ka Põhjamaadele.