Et tegu on siiski elektroonikavidinaga, reedab sõna “Samsung“ vidina tagaküljel aku kaanel. Ja SIM-kaarte võib telefoni panna suisa kaks. Lääne tarbijalehtedes viidatakse, et nõnda oleks Ida-Euroopas selle ostjatel mugavam-odavam. Võimalik, et selle vidina sihtrühm on säästlikkusele kalduvad Ida-Euroopa rikkurid.


Paratamatult tuleb tõdeda, et Armani telefoni puhul on pakendit rohkem kui sisu. Pakend, too ülišikk must karp, peidab endas mitu “korrust“. Kõige peal puudritoos, vabandust, telefon.


Pressitud papp­raami nagu juveel. Järgmisel korrusel asetseb taskupiiblit meenutav kasutusjuhend pluss kaks pisikest paigaldus-CDd, et telefoni arvutiga suhtlema panna.


“Keldrikorrusel“ ehk karbi põhjas on juba odavamalt läbi aetud – juhtmed, klapid, laadija on lihtsalt kilekottides. See-eest leiame karbi põhjast veel kilekotitäie seemisnahast kotte ja kotikesi, mis mõeldud iga aksessuaari eraldi pakendamiseks. Huvitav, kas Armani rõivakollektsioonis leidub ka käekott, mis ainult sellele telefonile mõeldud?


Et seda telefoni käekotis siiski puudritoosiga segi ei ajaks, on vidinale kaasa antud ümbris ühes nahkse klapiga. Väärt leiutis seegi. Nahast kaas töötab nimelt aktiivse klapina. Ent naha kvaliteet jätab soovida. Kitsaste soontega õgvendatud nahkklapp murdub ilmselt umbes aastase kasutamise järel ära, kui seda pidevalt ei õlita nagu matkasaabast.


Oma suuremast vennast F490st on Armani telefon kolmandiku võrra väiksem. Ja kõik puuteala ikoonid sama moodi. Õigete nuppude tabamine on väga keeruline. Pöidlaga lausa võimatu. Pigem sobib see telefon naisterahvale... Tõsi, mitte pikkade küüntega isendile, kui puuteekraani just sõrmenukiga käsitseda ei taha.


Telefoni menüü on pärit suuremalt vennalt F490-lt, ent enamik rakendusi toimivad vähendatud võimsusega. Näiteks fotoresolutsioon 3,2 megapikslit ja 2,6tolline ekraan masinat fotografeerimise tippmudeliks ei tee. Helistada aparaadiga siiski saab ja piisava püsivuse olemasolul ka lühisõnumit kirjutada.


Kõigist teistest telefonidest ei eristu Armani siiski mitte ülišiki disaini, vaid mõju poolest selle omanikule, kes hakkab oma ülejäänud elu telefoniga kohandama. Kas kingad ikka sobivad telefoni nahkklapiga? Ja kus müüakse ekraanisäästjaga sama värvi salli ainueksemplari?