Veskimägi sõitis oma ATVga Kawasaki kodukandi metsas, kui neljarattaline sõiduk läks kraavi läbides õnnetult ümber ja vajutas mehe vasaku jala enda alla. “Olen jahimees, läksin sigadele süüa viima,” põhjendab ta Ekspressile oma hilisõhtust metsaretke.

Veskimägi helistas ise 112 ja kiirabi toimetas ta Pärnu haiglasse. “Õnneks oli mobiiltelefon taskus,” ütleb Veskimägi. “Aastaid olen ringi sõitnud, pole midagi juhtunud – nüüd selline asi.” Kohale saabus ka politsei, kuid kiirabi oli selleks ajaks juba poliitiku ära viinud. Lääne politseiprefektuuri pressiesindaja Tarmo Vanamõisa sõnul ei registreerinud politsei juhtumit liiklusõnnetusena, sest see ei toimunud ametlikul teel. Politsei sai teate õnnetusest kell 23.39. Sündmuskoht asub Kehtna vallas Ellamaa külas Eidapere jahisektsiooni maal. Veskimägi on sektsiooni liige.

Haiglast sai ta välja pühapäeval, ning on esmaspäevast peale tööl olnud. Praegu vajab Res Publica esimees liikumiseks karkude abi. Tema vasakusse jalga on paigutatud metallplaat.

Teisipäeval Riigi Teatajas avaldatud Taavi Veskimägi majandushuvide deklaratsiooni kohaselt kuulub talle 2006. aasta sõiduk Kawasaki, autoregistrikeskuse kategooriaga T5. See lühend tähistab väiketraktoreid, mille alla registreeritakse ka ATVsid.