Härra Übermensch, miks on vaja õlut tantristlikult pruukida?

Muidugi võib ka niisama juua, ikka parem kui mitte midagi. Aga ilma valgustuse poole püüdlemata klaasi kummutades saab inimene parimal juhul ühe orgasmi või kukub niisama ära. Tantristlik joomine avab tema tšakrad täielikult ja inimene muutub tõeliseks energiapommiks, mida ei peata lukustatud uksed ega politsei kumminui. Tantristliku õllejoomise õpetuse kohaselt on võimalik saavutada orgasmid neljal üksteisest kõrgemal valgustatuse tasandil. Meie pühade raamatute järgi nimetatakse neid vastavalt paabulinnu, lõvi, ahvi ja sea tasandiks.

Tantristlik õllejoomine on alkoholismi esoteeriline praktika. Tantrad on pühad anumad, millest voolavad kallutamisel välja õlle sisse peidetud vadžrajaana õpetused. Mina esindan tantrismi baieri haru, mis on kõige vanem ja auväärsem. Üsna tuntud on ka tšehhi haru, aga sinna kuuluvad rohkem naljamehed.

Tantristlik õllejoomine lähtub eeldusest, et maailm, mis meid ümbritseb, on tegelikult illusioon, sealjuures nii kohutav, et kaine peaga pole seda võimalik taluda.

Kas tantristliku õllejoomise ajal seksida tohib?

Mitte mingil juhul. See viib kogu mediteerimisel kogunenud energia kehast välja. 

Kas see tähendab, et kindlam on juua üksnes omasooliste seltskonnas või üksi?

Kui teil on kogenud ja usaldatatav intiimpartner, võite kiusatusi kartmata päevade kaupa koos mediteerida. Kui nirvaanani jõuate, vajute lihtsalt kumbki omaette magama ja kogu energia jääb tšakratesse.

Mis mantraid te kursustel loete?

Enne ikka õlu ja alles siis mantrad. Neid hakkab igaüks ise lugema, kui tema kirgastumine vastava piirini jõuab. Harilikult juhtub see juba paabulinnu tasandil. Guru hooleks jääb hoida korda ja sekkuda, kui vastandlike mantrate lugejad omavahel kiskuma lähevad. Algajatel on see sagedane viga. Tõelist valgustatut aga sellest tunnedki, et isegi kui talle kõige hirmsamaid ähvarduse- ja solvangumantraid otse näkku karjutakse, ei pilguta ta silmagi.

Millised asendeid te soovitate praktiseerida?

Algajate jaoks on kindlasti parim tammepuu-asend, milles tantrist seisab veel suhteliselt kindlalt oma jalgadel ja vehib kätega. Vettehüppaja-asendis istub inimene toolil ja asetab pea ja käed ettesirutatult lauale või baariletile. See võimaldab küünitada ka teiste praktiseerijate tantrate järele, mida me suureks patuks ei pea. Meie fundamentalistlik tiib õpetab koguni, et õlu ei tohiks üldse olla eraomandis. 

Poolkuu-asendis heidab inimene pikali ja keerdub poolringiks, kusjuures tantra jääb nagu täht tema sissekaardunud kõhu ette. Selles asendis võib näha tugevaid mõjutusi Türgi lipult, mis pole Baieri tänapäeva rahvastiku koosseisu arvestades ka ime. 

Edasijõudnud tantriste iseloomustab ka edasijõudnud õllekõht. Kuidas sellesse suhtuda?

Õllekõht on valgustatu tunnus. Sinna kogunevad tähtsaimad vaimse energia kandjad nagu elutšakra, väetšakra ja mõnutšakra.

Teie religiooni vastased, näiteks kristlased ja muud veinisõbrad, väidavad, et õlu ajab liiga tihti pissile. 

Pissitantra õpetab meile, et piss on õlle taaskehastus. Seda tuleb mediteerimise vaheaegadel välja lasta palja maa peale, mitte tualettides. Siis imbub vägi maapinda. Maapinnast kasvab omakorda uus odrasaak ja humalad, mis kosmilises ringkäigus taas õlleks muutuvad. Sisuliselt on tegu ühe ja sama energiaga, mis ilmutab end eri vormides. Mida rohkem me seda energiat endast läbi laseme, seda parem.

Valgustuseni jõudnud ei katkesta mediteerimist ka urineerimise ajaks, et mitte nirvaanast kaugeneda. Et mitte oma riideid rikkuda, võtavad nad püksid enne praktikat jalast ära.

Gurudest räägitakse imelugusid. Näiteks olevad nad isegi viiepäevase pingelise meditatsiooni järel suutelised alkomeetrist nulli välja puhuma.

Jah, edasijõudnu suudab alkoholi liikumist oma veres ja hingeõhus nõnda kontrollida, et välja ei pääse sellest midagi. 

Mis on vahet heledal, tumedal ja mustal tantral?

Hele tantra tekib harilike, tume aga karamelliseeritud tšakrate avamisel. Meie õpetus lubab neid ka segamini kasutada, eriti kui soovitakse võimalikult lühikese ajaga võimalikult ruttu nirvaanasse jõuda. 

Musta tantra eest soovitan aga kõigil hoiduda. Mina nimetaksin musta tantrat tema õige nimega: pohmell. 

Kas eestlased on teie arvates muude rahvastega võrreldes tantristlikule õllejoomisele vastuvõtlikud?

Eestlastele sobib meie õpetus väga hästi. Esiteks on siin sajanditepikkune õllejoomistraditsioon, ehkki seni veel metsik. Teiseks sobib eestlaste vaoshoitud põhjamaine temperament mediteerimiseks rohkem kui mõne lõunamaa rahva oma. Kolmandaks on teil praegu suur tööpuudus, mis aitab inimestel keskenduda vaimsetele otsingutele ning imbuda sügavamalt alkoholismi esoteerikasse. 

Tantristliku õllejoomise seminar nii algajaile kui edasijõudnuile algab 11. novembril kell 12 vabaõhuõllesaalis Mahajaana Porter Paldiski mnt 30. Registreerimine tund enne ürituse algust. Osavõtutasu 350 krooni sisaldab ka osalemiseks vajalikke tarvikuid.

Veiko Märka