3-in-1

100-in-1

Seltskonna-ajakirjad ei ole vaid seltskond ja päevalehed ei koosne vaid päevauudistest. 1-in-1 on muutunud pühendunud veidrike eralõbuks – milleks osta endale tehnika-, erootika-, moe-, kokandus- ja sisustusžurnaal, kui kõik hakitud segasalatiks ühtede kaante vahele.

Soetades šampooni saad pudelikese moodsat imet, mis võitleb kõõmaga ja sisaldab ka palsamit. Boonusena lõhnab see šampoon kui paradiis ja peseb puhtaks ka ajud.

Siis on õige aeg istuda teleka ette ja nautida täiel rinnal Starmani paketti. Proovi sa osta vaid MTV`d või Eurosporti eraldi – tutkit!

Eriti pühendunud pakett-inimene on kindlasti soetanud endale TV-butiigist moekalt jubedad päikseprillid, mis tähendavad kaht paari raame ja 5 paari erivärvilisi klaase. Nii on õnnelik omanik siis järsku tagasi lego-maailmas ja kombineerib vastavalt tujule ning garderoobile pasliku prillipaari.

Kanda on võimalik neid prille pakett-puhkusel – veidras kohakeses, mis ei asu küll maailmakaardil (mitte segi ajada Tai linnakese Phuketiga), kuid kus esineb eriti karm pakett-inimeste kontsentratsioon.

Siis on sel tegelasel veel kindlasti jope, mida on võimalik kanda vähemalt kahtpidi ning püksid, mis imeväel ja luku abil muutuvad päikse saabudes põlvpüksteks.

Multitalendi maja ees on auto, mis samaaegselt pükste lühenemisega muutub kabrioletiks. See muidugi, et autosse ei ole vaja kaasa võtta oma raadiot või õhuvärskendajat ei aja enam kedagi imestama.

Kõhus on tal täisterajogurt, kuid eriti edumeelsed piirduvad vaid vitamiinipaketi ja energiajoogiga. Sarnaselt pakett-akendega tuuakse koju kätte ka pakett-maailmapilt või mõni eriti kummaline minestrone, mis sisaldab räbalaid igast maailmareligioonist. Turvaline pakett-Jumal süstib usku ja lootust. Lootust, et sajakonna aasta pärast on võimalik titele juba kogu pakett sisse programmeerida nõnda, et elust saab vitamiinitablett, mis lubab veatult täiuslikku elu.

Elust saab best of kogumikplaat, kus peal vaid hitid.

Jube, või mis?