Sedakorda ei ole raamatu peategelane ülekaaluline neurootik, vaid sootuks James Bondi masti kangelanna. Ajakirjanikust massihävitusrelvi jahtivaks eriagendiks kehastuva Olivia relvad on terav mõistus ning tugikaartega rinnahoidja. Muuseas ajab  agent Joules taga Floridas valenime ja teise näo taha varjuvat Osama bin Ladenit.

7. novembril Londonis Whitehallis toimunud raamatuesitlus oli samuti spiooni-teemaline. Üritust turvasid Vene armee mundrites, kuulipildujatega varustatud valvurid. Kohal olid autori head sõbrad ja tuttavad, kelle seas ka mitmed tuntud näod kinolinalt.

Näis, kas uuest Fieldingu kangelannast saab naistele sama nakatav eeskuju kui kaaluprobleemide ning meestega pidevalt hädas olevast 30. eluaastates sekretärineiu Bridget Jonesist. 1995. aastal Briti ajalehe The Independent veergudelt alguse saanud päevikuvormis raamatut on müüdud maailmas miljoneid ning esimese osa põhjal vändatud film tõi sisse kümneid miljoneid dollareid.  

Hiljuti saadi ühele poole filmi teise osa võtetega ning “Bridget Jones: täitsa lõpp!” peaks kinodesse jõudma tuleval suvel. Peaosi mängivad samad näitlejad, kes ka filmi esimeses jaos: Bridgeti rollis Renee Zellweger ja tema elu olulisemaid mehi – heasüdamlikku Marki ja pahelist Danieli – kehastavad Colin Firth ja Hugh Grant.