Vana rasva peal enam hästi edasi sõita ei saa, sest maise mõõdupuu järgi üsna aeglaselt liikuv Uraan on saanud hakkama 84 aastat kestnud täistiiruga ja alustab järjekordset uut. Uraan siseneb Jäära märki, püsides seal esimese hooga vahemikus 28. maist 14. augustni.

Et Jäära tuntakse kõige uue algataja ja eestvedajana, tuleb ka kõigil meil, olgu siis meeleldi või vastumeelselt, selles sagimises osaleda. Et uut on peaaegu võimatu algatada enesekehtestamiseta, tuleb meil selles osas jääda ühele või teisele poole barrikaadi. Mõjule pääseb nende tahe, kes suudavad seda jõulisemalt teistele peale suruda. 

Lisaks Uraanile alustab uut ringi ka Jupiter, sisenedes Jäära 6. juunil ja viibides seal kuni 9. septembrini. Seda perioodi, mis toob kaasa uusi ideid, algatusvõimet, aktiivsust ja liikuvust , võivad pidada soodsaks eelkõige jõulisemad isikud ja ühendused. 

Uus aasta kujuneb tõenäoliselt üsnagi raskeks, takistusterohkeks ja muret tekitavaks eelkõige Jääradele, Vähkidele, Kaaludele ja Kaljukitsedele.

samas aga jällegi konstruktiivseks Kaksikutele ja veevalajatele. Eriti soodne aeg esiletõusmiseks on aktiivsematel Lõvide ja Amburite märgi esindajatel.

Hoidmaks ära ülemäärast uutmistuhinat ja vabaduse väärkasutamist, lähetavad taevased väed 21. juunist Kaalude märki taas Saturni, mis seal aasta algusest kuni 7. aprillini struktuuride korras­tajana juba figureeris. Tõenäoliselt saab 8. aprillist 20. juulini tunda märksa suuremat vabadust, inimesed on optimistlikumad. See vabaduse illusioon lõpeb Saturni naasmisega Kaaludesse 21. juulil.

Kindlasti oleneb palju sellest, kuidas me Uraani-Jupiteri koosmõjusid kasutame. Teadupärast peetakse Uraani ühtaegu nii meeldivate üllatuste kui ebameeldivate ootamatuste esilekutsujaks. Jupiter omakorda võtab kõike ette suurejooneliselt ning üsna tihti liialdustega. Nii peaksimegi siis jälgima suheid kaasinimestega, et rakendada vähem Uraani olemuse destruktiivseid külgi, ja mitte laskma neid Jupiteril üles võimendada.

Poliitikaski võib see aeg tuua palju ettearvamatuid sündmusi ja rutakaid või lausmõtlematuid otsuseid. Tasub võtta piisavalt aega, enne kui mõnd esmapilgul vägagi asjakohast mõtet pöördumatult seadustada. 

Aasta algusest kuni 7. aprillini tasub riigiisadel olla valmis mainet langetavateks paljastusteks – küllap opositsioon juba teab, kuidas tohlakatest tanguputru keeta.

Samas soosib aasta mõne vähetuntud või tundmatu tegija esiletõusmist ühiskondlik-poliitilisel areenil. 

Ajavahemikus 28. maist 14. augustini tasuks poliitikutel olla eriti ettevaatlik, sest nende tegemised, tegematajätmised ja niisama nääklemised võivad riigialamates kutsuda esile suure meelepaha ootamatud avaldumisvormid.

Eriti ebapopulaarsete otsuste vastuvõtmise oht on aasta teises pooles.

Aasta nõuab meilt üpris kiireid ja adekvaatseid otsuseid. Nii mõnelegi otsustusvõimetule ja liigkaalutlejale võib aasta saada allakäigu alguseks karjääriredelil. 

Aasta teine pool toob tõenäoliselt takistusi loomeinimestele, kes ei suvatse ega suuda end mingitesse raamidesse suruda. 

Muid kasulikke näpunäiteid ja nõuandeid igapäevasteks toimetusteks, kõigi 365 päeva kohta, leiate “Astroloogilisest abimehest” (AA). Ei teeks halba, kui märgiksite oma laua- või seinakalendrisse Merkuuri retrograadse liikumise ajad. Merkuuri vempudest lugege täpsemalt AA lk 12.

Jäär

Jääradele tõotab tulla kirev, kuid keeruli­ne aasta. Kindlasti toob aasta suuri muudatusi ja nendes valdkondades, kus te neid kõige vähem ootate. Mai lõpuni peate jälgima, et kõik, mida ette ­võtate, oleks rangelt seadusega kooskõlas. Võite sattuda seltskonda, mis võib teie mainet kahjustada. 

Kui otsite tööd, siis parimad kuud selleks on märtsi esimene pool ja detsem­ber. Rahaline seis on kõige stabiilsem aprillis ja mais, mil oskate ­väljaminekuid kontrolli all hoida. Maist kuni poole augustini tunnete, et nüüd on kätte jõudnud aeg mis tahes uuteks ­ettevõtmisteks. Teil on kuhjaga ­mõtteid ja olete riskijulge. Otsite elus huvitavaid kogemusi. Olge valmis üllatusteks ja oota­matusteks. Kui sel ajal pakutakse teile midagi uut, haarake sellest kohe kinni, ükskõik kui pöörane see teile ka ei tunduks. Kohati olete mässumeelne, eriti kui tunnete, et ­keegi tahab teid milleski piirata või ­teile liigseid kohustusi peale panna. Käitute ettearvamatult ning see võib tuua pahandusi töökaaslastega. 

Terve aasta jooksul on teie partnerlussuhted nii tööl kui kodus väga vahelduvad. Kord tundub, et kõik laabub rahulikult ja sõbralikult (eriti suvel), kuid siis tekib äkki vaidlusi tühiste asjade pärast. Võimalik, et katkestate mõned töö- või isiklikud suhted, eriti kuni 7. aprillini ja augustist kuni aasta lõpuni. 

Võib-olla on mõni suhe tõesti oma aja ära elanud ning ongi õigem see katkestada, kuid sellegipoolest peaks hoolega kõik poolt- ja vastuargumendid läbi kaaluma. Jääradel võib ette tulla töökoha vahetust, mis on kõige tõenäolisem kuni 10. veebruarini ja aasta viimasel kuul. Igasugune enesetäiendamine on sel aastal kasuks. Suhted lastega ja romantilised suhted on väga head märtsis, juunis, juuli esimesel dekaadil ja augustis. 

Olete nakkustele ja külmetushaigustele vastuvõtlikum aprillist kuni poole juunini. 15. septembrist kuni oktoobri lõpuni võib ette tulla ühisvaraga seotud probleeme, pärandustülisid, segadusi maksuametiga, kinnisvaratehingutega, mis ei taha kuidagi sujuda, v.a 21. oktoobrist kuni 9. novembrini, kui saate need sellele perioodile lükata. Sel ajal võib tulla mõni huvitav pakkumine või võimalus ise midagi soodsalt realiseerida.

Suvel oleks mõistlik ette võtta ­pikem puhkus või tegeleda millegi meelepärasega. Kui teil on ustavaid sõpru, siis arvestage nende nõuannetega. Suve ­lõpul võib nii mõnigi Jäär armuda või isegi abielluda. 

Oma rahaga tulete kuidagi toime, vähemalt suudate oma mõtted tähtsamale suunata kui rahaasjad. Paljud Jäärad vahetavad elukohta. Mõni on ­mingi aja sunnitud viibima või viibib omal soovil õpingutel või töö asjus mõnes teises riigis. 

Sõnn

Sõnnid võivad arvestada rahulikuma aastaga. Igasugused sündmused ning ettevõtmised kulgevad sujuvalt. Juba aasta alguses teete mõningaid plaane, mis puudutavad tööd ja rahalisi ettevõtmisi. Kui teil ongi vaja otsida uut töökohta, siis tõenäoliselt on parim aeg selleks veebruaris ja märtsis. Kui olete loomeinimene, siis alustage kohe jaanuaris õige suuna otsimist. Kui teil on kavas mõni kinnisvaratehing või muu rahaline ettevõtmine, siis ajastage võimaluse korral see mai- või juunikuusse. 

Sel aastal võite leida uusi sõpru, kes võivad avada teie silmad uutele võimalustele. Seejuures on need inimesed väga erinevad teie eelmistest sõpradest ning just see annabki teie suhtele värvi ja sära. 

Oma lastega võite olla veidi karm, kuid see-eest kaitsete ja toetate neid, kui nad seda vajavad. Lõbutsemisest hoolite vähe. Ehk oleks siiski mõistlik aeg-ajalt endale puhkust anda – võtta ette mõni reis, osa võtta lõbustustest, eriti juulist septembrini. See on hea aeg ka armumiseks või flirtimiseks ning kõige ilusaga tegelemiseks. 

Oma kodu kujundamisele pühendate rohkem aega ja ilmselt teete seda koos perega, sest suhted kodustega ja vanematega on sel ajal suurepärased. Aasta algusest kuni juulini võite kodus ette võtta remondi või ümberkorralduse. Vahel kipute oma arvamusi liiga jõuliselt teistele peale suruma, oleks ehk mõistlik teiste mõtted ja arvamused ära kuulata. 

Tervis võib teil olla muutlik. Olete vastuvõtlikum külmetustele ja nakkustele aasta algusest kuni aprillini ja augustist kuni aasta lõpuni. Kui ­juhtutegi olema haige, ravige end korralikult, sest on oht kroonilisusele. Kui aga tunnete suuremat probleemi, poleks paha teha läbi tõsisem arstlik kontroll. Vastuvõtlikumad organid on selg, põis, neerud, naistel munasarjad. 

Juunis ja juulis võib äkki esile kerkida mõni ammune vaenlane, kes võib teie mainet kahjustada. Olge valmis igasugusteks ootamatusteks ning ärge võtke ette mingeid riskantseid tehinguid. Oma sõpradele olete ustav, abistate üksteist, eriti jaanuarist mai lõpuni ja septembrist aasta lõpuni. Samadel aegadel olete huvitatud ka vähemkindlustatute abistamisest, ehk võtate osa mingitest sotsiaalprojektidest. 

Poliitikutel on hea aeg aasta algusest kuni 10. veebruarini. Sel ajal saate oma ideid ellu viia. Detsembrikuus ei tohiks poliitikud olla liialt enesekesksed.

Ärge pimesi tähtsaid asju töökaaslastele usaldage, see võib tuua soovimatuid tagajärgi. 

Kaksikud

Kaksikutel on 2010. aastal ­esikohal tööprobleemid. Osa kannatab koondamise all, asutused pankrotistuvad või lihtsalt tekib soov ­vahetada töökohta. Uue koha leidmisega tekib aga tõsiseid probleeme, sest kõik, mis teile lubatakse, võib osutuda mit­te­rahuldavaks või peate hoopis leppima töötu staatusega. Eriti keeruline on aeg jaanuari keskelt mai lõpuni ja augustist aasta lõpuni. Kui oletegi hädas, siis pole eriti mõtet muretseda, sest juunist kuni 14. augustini muutute üliaktiivseks ning võite oma särtsakusega nii mõnegi tööandja ära võluda. 

Rahaga te jänni ei jää, sest oskate sel aastal rohkem säästa, eriti 25. juunist kuni 9. juulini, kus võib tulla ka mõni rahaline süst. Ehk võidate loteriis või mõni sõber aitab teid, kui täiesti hätta jääte. 

Partnerlussuhetes nii tööl kui kodus kulgeb kõik normaalselt. Eriti hea on uusi partnerlussuhteid luua novembris, või kui on tekkinud probleeme olemasolevates, siis sel ajal neid lahendada. 

Õpinguteks ja enesetäiendamiseks on aasta igati hea, eriti veel siis, kui tege­lete kirjanduse, keelte, kunsti, muusika või mis tahes loomingulise tööga. Eriti edukas olete veebruaris. Kuni 10. veebruarini ja detsembri esimesel poolel võib tekkida võimalusi kinnisvaratehinguteks. 7. aprillist kuni 21. juunini ja 7. juulist kuni 30. juulini tekib teil vastupandamatu soov tegeleda oma kodu ja aiaga. Võimalik, et võtate ette ­remondi või lausa ehitate midagi. See on aeg, kus on võimalik ka elukohta vahetada või ette võtta mõni muu kinnisvaratehing. Tõenäoliselt aga lihtsalt kaunistate oma kodu. 

Tervist peate hoidma. Eriti tundlikud on suguorganid, põis, kurk, häälepaelad, nina. Külmetusest peaksite hoiduma eriti poolest septembrist novembri lõpuni. 

Samal ajal võib teil tekkida lahkhelisid ka töökaaslastega. Ilmselt olete ise äge, kui teised teid piiravad ja kritiseerivad, ning see toob tülisid. Lastega suhtlemisel olete range, kuid õiglane. ­Andke neile siiski võimalus veidi aega surnuks lüüa ja lõbutseda. Kui liialt ­distsipliini nõuate, võite kaotada usaldusliku vahe­korra nendega. Kui olete isa, siis võite oma lastega sel aastal koos arutada nende tulevikuplaane. 

Kaksikud on enesesse tõmbunud, ei hooli seltskonnast ega mingitest üritustest kuni 7. aprillini ja juuli lõpust kuni aasta lõpuni. Nii et suvel olete vabam, suhtlete rohkem ja hea aeg on romantilisteks suheteks. Juulis on hea aeg töötamiseks arvutiga, reisimiseks, kirjutamiseks, keeleõppeks. 

Sõpradega suhtlemiseks on parim märtsikuu. 

Vähk

Isiklik elu kulgeb rahulikult. Kui oskate oma töö- ja koduasjad lahus hoida. Arutage elukaaslasega igasuguseid muresid, kui neid peaks tekkima, märtsi teisel poolel ja maist kuni augustini. See on hea aeg jõudu koguda, koos puhata ning kõigest välja lülituda. Võimaluse korral reisige või sõitke ringi mööda Eestimaad. Võimalik, et mitmed Vähid võivad just sel ajal armuda ja isegi abielluda. Kui teil on aga abielukriis, siis enne kui lahutate, mõelge kõik hoolikalt läbi, ehk on veel võimalik vanadele varemetele ehitada uus hoone. 

Oma rahaga saate hakkama. Kindlasti olete midagi tallele pannud ja 20. maist kuni 14. juunini ning juuli teisel poolel tekib teil hea võimalus sissetulekute suurendamiseks. Ehk on õnne isegi loteriis (õiged päevad vaadake AA 2010). 

Võimalik, et investeerite rohkem oma kodusse. Leiate, et on õige aeg alustada remonti, uuendada sisustust või kujundada koduaeda. Hea aeg selleks on ­aasta algusest 7. aprillini ja 8. augustist oktoobri lõpuni. Mõnel võib tekkida võimalus soetada suurem või parem kodu või tekib võimalus soodsalt müüa kinnisvara. 

Samadel aegadel on suhted kodustega aktiivsed ja head, arutate ja planeerite koos, kuidas oma kodust elu sättida. Alates 21. oktoobrist kuni aasta lõpuni tekib teil soov aktiivseks suhtlemiseks, käite külas või võõrustate sõpru. Soov osa võtta kultuuriüritustest, sportida või reisida. Flirtimine ja armumine kuulub selle perioodi juurde, tegelete palju lastega, olete hoolitsev ja lõbus, organiseerite pereüritusi. Kui töötate mõnes laste- või kultuuriasutuses, olete igati edukas. 

Kui teil on kalduvus osa võtta hasartmängudest, siis olge väga ettevaatlik, et te ei kalduks liialdustesse. 

Vähkidele võib aasta anda pere juurdekasvu. 

Tervis on 2010. aastal hea, kui välja arvata närvilistel perioodidel seedehäired. Õpinguteks ja enesetäienduseks on aasta hea, võimalik, et täiendate end mõnes teises riigis ning sellisel erialal, millest te kunagi mõelnud pole. Võimalik, et teile tehakse selline ettepanek ootama­tult ning üllatuseks ka endale haarate sellest kohe kinni. 

Ka tööl võib tekkida ootamatuid pakkumisi, mil peate kohe otsustama, mida teha. Kui selline võimalus tekib 28. maist kuni 14. augustini, siis võtke sellest kohe kinni, seda enam, et võite just sellel ajal kaotada vana töö. Uue töö otsinguteks on väga hea aeg märtsis ja suvel. Oskate end suurepäraselt müüa. Kui te ei leiagi kohe tööd, ei lange te masendusse, vaid asute julgelt uuele otsingule.

Aasta alguses võib tulla tegemist ühisvaraga, kinnisvaraga, pärandiasjadega, maksuametiga, ning on soovitatav kõik riigimaksud õigeks ajaks tasuda. 

Lõvi

Lõvid sammuvad kindlameelselt läbi aasta. Suuri vapustusi ega raskusi ei ole ette näha ja väiksematest probleemidest ei tee ta lihtsalt välja. Ka ­rahaprobleemidega saab ta hakkama, välja arvatud aprillist juunini, kus peab rohkem pingutama, et vähemaga toime tulla, ja aru saama, et liigne muretsemine ei anna midagi. Võimalik, et sellel ajal on sissetulek tõesti väiksem ja tuleb ootamatuid väljaminekuid. On ka võimalus, et sel perioodil hakkate hoopis raha tallele panema, mis on teie natuurile võõras. Kuid see kogumine on igati sihipärane, sest sisimas soovite osta midagi suuremat või ette võtta mõne uhke reisi. Võite teha mõne suurema rahatehingu, mis õnnestub, kuid mitte nii kiiresti ja sujuvalt, kui arvestate. 

2010. aastal panete suurt rõhku oma kodule, suhtlete oma kodustega vabalt ning ka vanematega on side tihedam. Ilmselt abistate üksteist, eriti septembris ja oktoobris. Novembris ja detsembris olete suurepärane suhtleja, elutempo on kiire. Võtate osa kõikidest meelelahutustest, mis teie teele satuvad, olete külalislahke. Hea aeg sportimiseks. Suhtlete rohkem oma lastega. Eriti edukad on need Lõvid, kes töötavad laste- või lõbustusasutustes. 

Kui tunnete, et teil on tõsine tõmme hasartmängude poole, siis osake õigel ajal lõpetada. Võite ka armuda või tekib teil mõni süütu flirt. 

Tervis on hea, kuid hoidke end detsembris, sel ajal võib tekkida ­organismis mõni põletikuline protsess, võib tulla ette vigastus või erandkorras mõni operatsioon. 

Terve aasta jooksul on nii tööalased kui isiklikud suhted rahuldavad ning kui on tekkinudki mõned lahkhelid, siis on õige aeg neid siluda kuni 10. veebruarini rahuliku läbirääkimise teel. Aasta alguses võite mõne romantilise suhte ametlikuks muuta, kui aga mõni suhe on aja ära elanud, siis sellel aastal on aeg see lõpetada. Abielusse on sel aastal võimalik tuua uudsust, romantikat ja sära. 

Aasta jooksul võib tekkida soov tegelda ühisvaradega, kinnisvaraga, hooldada oma kinnisvara. Olge hoolas, et teil ei tuleks sel aastal pahandusi maksuametiga.

Sügisest kuni aasta lõpuni võib teil tekkida soov midagi juurde õppida. Teie töö ja karjäär sujub hästi. Kui siiski olete kaotanud töö, siis hakkate kohe uut otsima ja ilmselt leiate selle kiiresti, kusjuures tööläbirääkimistel jätate endast suurepärase mulje. Nii mõnedki Lõvid võivad sel aastal hoopis tõusta ametiredelil. 

Neitsi

Teie aasta kulgeb tõusude ja mõõnadega ning see sõltub suuresti teie meeleolust, aktiivsusest ning ka lähedastega toimuvatest sündmustest, kuna elate kõigile ja kõigele emotsioonikalt kaasa. Eriti tundlik olete aprillist kuni juuni lõpuni. Alates augustist teie meeleolud stabiliseeruvad, olete vabam, rõõmsameelsem ja optimistlikum ning kõik, mis ette võtate, õnnestub paremini. Rahaga on sellel aastal igati hästi. Eriti häid teenimisvõimalusi võib anda aasta esimene pool ja neid on oktoobrist kuni aasta lõpuni. Ei ole välistatud, et teil on sissetulekuid, mida te pole oodanud, kuid ise olete tavapäraselt murelik ja hoolikas raha pärast ning iga väljaminek saab hoolikalt läbi mõeldud. 

Jälgige, et te ei muutuks ülearu virisevaks, sest selline vingumine ja liigne rahast rääkimine võib teie koduseid ärritada. Eriti jälgige seda 21. juulist kuni aasta lõpuni. Aasta annab ­­palju suhtlemist, ringi sõitmist, elutempo on kiire, täiendate ennast, õpite arvutit ­käsitlema, kui te veel seda ei oska. On palju telefonikõnesid ja kirjavahetust. Leiate kindlasti uusi tuttavaid, kes teie elu huvitavamaks muudavad. Olge kõigele uuele avatud. 

Tervis võib aasta jooksul olla muutlik ja sõltub suuresti teie meeleolust. Võib ette tulla vereringehäireid ning kummalisi haigusi, mis on hästi ravitavad, kui neid õigesti diagnoositakse. On oht, et te ise kujutate endale ette mõnd ­haigust, mida te tegelikult et põe. Minge kindlasti arsti juurde ning saate meelerahu tagasi. 

Partnerlussuhetes on oodata igasu­guseid muutusi. Võimalik, et teete neid ise, sest võite olla mässumeelsem kui tavaliselt. Sellise käitumisega võite mõne olulise suhte katkestada või halveneb see tunduvalt. Hea aeg on juunist kuni augustini, mil võite oma ­partnerlussuhteid parandada, lahkhelisid klaarida või ka uusi suhteid luua. See on ka hüva aeg romantikaks, et rutiinseks muutunud suhteid huvitavamaks muuta ning tuua ellu uudsust ja sära. Võite ka partneriga teha koostööd, kui teil on ühiseid huvisid.

Alates märtsist võite ette võtta mõne kinnisvaratehingu, ajada pärandiasju või ehk soovite koostada testamenti. 

Mõned Neitsid hakkavad huvituma esoteerilisest kirjandusest või kohtuvad inimestega, keda me tavatseme selgeltnägijateks kutsuda. Kõik müstiline tõmbab teid, huvitute elu ja surma küsimustest. Seni on kõik hästi, kuni te sellistesse õpetustesse kaelani ära ei upu ning reaalse eluga sidet ei kaota. 

Aprillis-mais võiks ette võtta mõne välisreisi. See on hea aeg õpinguteks, eksamite sooritamiseks, keeleõppeks ja töötamiseks mõnes välisriigis. Kui olete töötu, olge aktiivne uue koha otsingutel mais ja juunis. 

Kaalud

Olete 2010. aastal tavapärasest mõtlikum, murelikum ja passiivsem. Tõmbute aeg-ajalt endasse, kipute end alahindama ning see võib mõjutada teie aastat paljudes eluvaldkondades. 

Kui teil ongi rahalisi raskusi, siis ilmselt oskate läbi ajada vähemaga. Kui arvestada teie soovi ­mitte alati raha lugeda ja osta seda, mida silm ihkab, tunnete end mingil moel ahistatuna ja kehvasti, et ei saa rõõmustada ennast ja oma lähedasi ilusate asjadega. Lohutage end sellega, et alates septembrist teie rahaline seis paraneb oluliselt. Ehk leiate parema teenimisvõimaluse või võimaldab elukaaslane paremat äraelamist. 

Oma kodu sätite nagu tavaliselt, eriti aasta esimestel kuudel. Kindlasti muudate midagi interjööris või lausa uuendate mööblit, kardinaid jne. Eriti tähtis on teile köögi kujundamine, ei ole välistatud ka uue kodu otsimine. 

Lastega oskate terve aasta suurepäraselt suhelda, tegelete nendega rohkem, oskate neid suunata ja nõu anda ­kõiges, mis neile vaja on. Suurepärane aasta osa võtta igasugustest kultuuriüritustest, käia teatris, kontsertidel, sportida. 

Tervis on hea, kuigi peaksite arvestama, et oht külmetuda või mõni viirus üles korjata on nüüd suurem, ning hoolitsege, et kõik haigused saaksid välja ravitud, sest sellel aastal kipuvad haigused võtma kroonilist iseloomu. Vastuvõtlikumad piirkonnad on selg, suguorganid ja põis. Võimalik, et vajate hammaste ravi. 

Juunist kuni septembrini on teie partnerlussuhted väga põnevad. Organiseerite oma elukaaslasega reise, huvitavaid kohtumisi, külaskäike või muid toredaid ettevõtmisi. On oht, et muutute aeg-ajalt mässumeelseks, kui partner mõne teie ideega kohe kaasa ei tule, ning võite isegi riidu minna. Võib juhtuda, et mõnedel Kaaludel algab uus partnerlussuhe väga huvitava inimesega. See kohtumine toimub ootamatult või väga erilises kohas. 

Tööotsinguteks või -vahetuseks on parimad ajad kuni 9. juulini. Kui teil on kindel töökoht, puistate ohtralt uusi mõtteid, ettepanekuid ja olete aktiivne. Suhted töökaaslastega ja sõpradega on head, abistate üksteist ning võtate koos ette igasuguseid meelelahutusi, eriti suvel. 

Kevade poole olge valvel, võib välja ilmuda mõni salajane vaenlane, kes õõnestab teie seljatagust või levitab kuulujutte. 

Aprillist kuni augustini peaksid kõik teie ettevõtmised olema seadusega rangelt kooskõlas. Samal ajal võib abi vajada mõni teie vanem sugulane. 

Aprillist kuni 10. juunini võib ette tulla mõni kinnisvaratehing. Klaarige ära kõik oma tasumata arved ja maksud. Võimalik, et olete seotud mõne pärandivaidlusega.   

Skorpion 

Skorpionitel tuleb igati loov aasta. Võite olla kindel, et ei pea muretsema oma töö pärast. Kui kaotategi olemasoleva koha, siis ei hakka te paaniliselt muretsema, vaid õige pea leiate uue ja ehk parema ja tasuvamagi. Võite ka ise töökohta vahetada mõne huvitavama vastu, eriti kui olete loominguline töötaja. 

Eriti aktiivne ja ideederikas olete aasta algusest kuni augustini. Teis on ausust, riski­julgust, organiseerimisvõimet, uudset lähenemist mis tahes probleemidele. 

Eriti hea aeg on see poliiti­kutele. Võite olla küll vahel veidi enesekeskne, kuid see ei too suuremaid pahandusi. Oskate en­da eest seista ning igasugustel läbirääkimistel jätta hea mulje. Suhted töökaaslastega on head, konstruktiivsed, välja arvatud juunist 14. augustini. Siis olete mässumeelne, kui tunnete, et keegi käitub ebaausalt teie või teie töökaaslaste suhtes. Võite plahvatada liiga äkki ja läbimõtlematult. Liigne impulsiivsus võib sel ajal mõne tähtsa sideme purustada. 

Tervis on hea. Kui ongi mõni probleem, siis paranete kiiresti. Eriti hea on end ravida 6. juunist kuni septembrini. Seda aega peaksid kasutama need, kes põevad mingit kroonilist haigust. Sel ajal võib juhtuda mõni väike trauma, mis on tingitud teie enda hooletusest. 

Autoga sõites olge rahulikum, eriti juunist poole augustini. 

Teie rahaline seis on stabiilne, kuid väljaminekud võtke suure kontrolli alla. Kui teil ei olegi palju raha, siis te ei muretse eriti ja õige varsti märkate, et teie rahaseis on siiski paranenud. Võite leida ka mõne hea teenimisvõimaluse. 

Lastega tegelete rohkem kui tavaliselt. Kui töötate lasteastutuses, olete väga edukas ning oma tööga rahul. 

Aasta jooksul liigute palju ringi, võtate osa kultuuriüritustest, teatrietendustest, kontsertidest. Võtate ette mõne lõbureisi. Võimalik, et hakkate tegelema spordiga. Olete seltskondlik, kutsute külalisi, võõrustate neid ning ka ise liigute palju huvitavates seltskondades. 

Võite ka armuda. 

Ehk võidate ka õnnemängus, eriti 18. jaanuarist kuni 6. juunini (vaadake sobivaid päevi AA 2010). Sõpradega on suhted suurepärased. Paljud Skorpionid hakkavad tegelema mõne projektiga, mis on suunatud vähemkindlustatute toetamiseks. 

Veidi ettevaatlik võiks olla kuni 7. aprillini ja 21. juulist aasta lõpuni, sest mõni teie vaenlane või kadestaja soovib teile kive teele veeretada. Ka teie enda ettevõtmised peavad neil aegadel olema seadusega rangelt kooskõlas. 

Ambur

On oodata rahulikku aastat, mil oskate oma töid ja tegemisi suurepäraselt ajastada, sõpradega vabalt suhelda ning teha mis tahes muudatusi. Olete tasakaalukam kui tavaliselt. 

Oma väljaminekuid oskate paremini planeerida. Peate olema kokkuhoidlikum ning ostma kaupu, mis on odavamad. Detsember on hea kuu, sel ajal võite leida mõne lisateenimisvõimaluse, tasuvama töökoha või tõstetakse teie palka. 

Eriti tempokas on veebruar, teil on palju suhtlemist, kirja- ja arvutitööd, ringisõitmist. Võimalik, et loete palju, tekib soov õppida keeli. Energiat on palju ning saate kõigega hakkama. 

Võiks öelda, et esikohal on sellel aastal kodu, suhted kodustega, vanematega. Tõenäoliselt abistate üksteist, olete mõistev ja sõbralik – ehk teete remonti, kujundate koduaeda, uuendate mööblit. Kuni 18. maini on teil eriti palju huvitavaid mõtteid, olete üliaktiivne ja teokas, et neid kohe ellu viia. Arutage siiski kodustega kõik läbi, muidu võib tekkida vaidlusi, millisest tööst alustada ja mida üldse ette võtta. Ei ole välistatud ka elukoha muutus. 

Juunist kuni septembrini võtate aktiivselt osa seltskondlikest üritustest, spordite, reisite. Terve aasta pöörate tähelepanu laste arendamisele, tegelete nendega palju. Kui töötate laste- või lõbustusasutustes, treenerina, olete edukas. On oodata pere juurdekasvu. 

Tervis on hea, kui te seda ise ära ei riku igasuguse ülepingutamisega. Olete vastuvõtlikum külmetustele. Õrnemad on häälepaelad, bronhid ja tugevama külmetuse korral põis, naistel munasarjad ja selg. 

Kui peaksitegi kaotama töökoha või juba olete töötu, siis olete liialt murelik ja tujust ära. Kõige tõenäolisem aeg selleks on aprillist kuni juuli lõpuni. Kuid õige pea muutute taas aktiivseks, sest kaua te ei suuda halvas tujus olla. Küllap leiate ruttu uue töökoha. Tõenäosus hea koha leidmiseks on kõige suurem 7. juunist 3. oktoobrini. Töövestlustel olete edukas ning võite ka suurest konkursist võitjana välja tulla. 

Sõpradega suhtlete vabalt, eriti olete üksteisele abiks aasta algusest juuli lõpuni. Võimalik, et mõni vana sõber tundub teile veidi igavana, kuid ärge visake teda üle parda, sest ta on teile ustav veel kaua aega ja tema väärtusi tuleb hinnata. Võite ju anda teineteisele veidi suhtlemispuhkust. Võimalik, et aasta jooksul tuleb ilmsiks mõni saladus, mis teile sekeldusi toob. Paljud Amburid hakkavad õppima ning teevad seda suure innuga. 

Partnerlussuhted on suurepärased nii tööl kui kodus. Abielu võib sellel aastal veel romantilisemaks ja sügavamaks muutuda. Eriti aprillist kuni juulini. 

Kaljukits

Kaljukits tunneb end kindlana ja vaoshoituna ning mida lõpu poole ­aasta jõuab, seda vabamalt ta suhtlema hakkab. Eriti seltskondlik ja lõbus on ta detsembris. 

Poolest jaanuarist kuni märtsini on võimalik, et oskate ja tahate oma rahalist seisu oluliselt parandada ning leiate ka võimalusi ja lisatööd, et seda teha. Oskate investeerida kasulikult ning tunnete, et peate olema ettevaatlik igasuguste rahaliste tehingutega. Ilmselt võtate mingi suurema tehingu puhul endale nõuandja, kes ei tohiks olla Kaljukits. Kuni mai lõpuni tunnete rahutust, soovi olla vaba oma suhtlemisel. Teil on palju uusi ideid ja mõtteid ning leiate võimalusi end täiendada eriti arvuti alal, kui te seda riistapuud veel piisavalt ei tunne. 

Teadustöötajatele on see suurepärane aeg. Kuni juuli lõpuni võib teie elutempo olla kiire. Tuleb ette palju ringi sõitmist, suhtlemist oma sugulaste ja naabritega. Soovite ennast täiendada, eriti keelte osas. Igasugused õpingud sujuvad tõrgeteta ja eksamite sooritamiseks on see suurepärane aeg. 

Oma kodule pühendute te juulist poole septembrini. Võimalik, et sel ajal teete suuri muudatusi, remondite või ehitate midagi. Kindlasti kuulake ära ka teiste pereliikmete arvamused ja nõuanded. Ehk soovite ja tekib ka võimalus elukohta vahetada. Kodustega suhtlemisel olete vaba ning oskate vajaduse korral ka teiste tuju tõsta. Abistate vanemaid ja tihti abistavad ka nemad teid. 

Tervis on suurepärane, kuid ärge pange seda proovile. On oht ennast füüsilise tööga üle pingutada. Hoidke põlvi ja selga. 

Töökaaslastega on suhted head. Ise võite olla üsna vaoshoitud kuni aprillikuuni. Kui peaksite kaotama sel ajal töökoha, siis püüdke mitte masendusse langeda, sest aasta annab mitmeid võimalusi uue koha leidmiseks suvest kuni novembri lõpuni. Ise ei tasuks aasta esimesel poolel töökohta vahetada, kuid teisel poolel küll, kui leiate endale sobivama ja tasuvama koha. Juhul kui tööotsimine nii ladusalt ei lähe, puhake veidi ja tegelege millegi meelepärasega. Te vajategi veidi lõõgastumist. 

Partnerlussuhted sujuvad teil kenasti. Eriti romantilised on need maist juunini. See on hea aeg oma kaasaga midagi huvitavat ette võtta, näiteks reisida. Kui teil on tekkinud probleeme, siis on see suurepärane aeg need lahendada. Kui olete üksik, võite leida sel ajal endale partneri. 

Aprillikuus tekib soov tegeleda rohkem oma lastega, käia teatris, kontsertidel, kinos, see on ka hea aeg spordiüritusteks ning nendele, kes peavad esinema rahva ees. 

Terve aasta soodustab õpinguid, eriti kõrgkoolis. Võimalik, et täiendate end mõnes teises riigis. Olete edukas, kohusetundlik, püsiv, mälu on ­suurepärane. Kõigile Kaljukitsedele on see aasta hea välisreisideks, ükskõik kas need on lõbu­reisid või tööalased sõidud. Leiate sealt endale uusi tuttavaid, kellega jääte pikaks ajaks suhtlema. ­Septembris ja oktoobris võiks sõpradega ­suheldes olla veidi ettevaatlikum, et te oma ­tahtmisi neile liialt peale ei suruks ja iga pisiasja pärast vaidlema ei kipuks, muidu võib mõni tähtis sõprus isegi katkeda. 

Veevalaja

Kuni 10. veebruarini olete heatujuline, aktiivne, suhtlete rohkem oma tuttavate ja sõpradega, käite teatris, kontsertidel. Kui olete loomeinimene, jõuate ära teha palju tööd. Kõige ilusaga tegelemine pakub teile palju rahuldust. Pühendute rohkem noortele ja lastele ning suunate neid, kui tunnete, et nad seda vajavad. See on hea aeg ka tööotsinguteks või olete edukas olemasolevas töökohas. 

Jaanuaris ja veebruaris on teie rahaline seis rahuldav, vähemalt leiate, et saate igati hakkama. Mõnedel võib see aeg raha rohkem sisse tuua. Kas leiate mõne tasuvama töö või teie partner hakkab paremini teenima. Sel ajal võite ka saada palgakõrgendust. 

Kogu aasta jooksul suhtlete ­rohkem oma sugulaste, õdede-vendade, naabritega. Võimalik, et tekib soov midagi juurde õppida. Ehk hakkate õppima keeli, loete palju, tegelete arvutitega ja sõidate silmaringi avardamise eesmärgil palju ringi. Õppuritele on see aasta suurepärane, eriti hea eksamite sooritamiseks, mälu on oivaline. Kasulik aeg tegeleda tervisespordiga.

Maist augustini olge valmis igasugusteks üllatusteks, võite leida uusi tuttavaid, teie ellu võib tulla midagi uut ja huvitavat. Võimalik, et hakkate huvituma millestki sellisest, millega te varem pole tegelenud ja isegi mitte mõelnud tegeleda. Kodune elu on igati korras, kuigi te midagi eriti muutma ei hakka, sest selleks ei ole lihtsalt aega. 

Tervis peab vastu, kui te ei võta endale üle jõu käivaid töid ja oma tormakusega ennast ei vigasta. 

Abielus võib olla pingeid kuni juunikuuni. Kipute olema liialt enesekeskne ja nõuate, et kõik tehtaks teie soovi kohaselt ja kohe! Selge see, et selline autoritaarsus toob vaidlusi, riidusid ning isegi suhte katkemist. Ärge siiski liiga rutakalt laiali minge. Juba aasta teisel poolel mõistate, et teie suhe on ju igati korralik ja tekkinud probleemides olete ise süüdi. Samad reeglid kehtivad ka tööpartnerluse osas. 

Suvel võib teil tegemist olla mõne kinnisvaratehinguga või vajab mingi hoone kõpitsemist. Kui tahate midagi müüa või osta, siis suvi on selleks suurepärane aeg. Kui olete üliõpilane, siis sellel aastal peate rohkem pingutama, sest tunnete, et mälu kipub alt vedama, ja te ei vaevu õppima neid aineid, mis teid piisavalt ei huvita.

Tööotsingutes olete aktiivne kuni 7. aprillini ja 21. oktoobrist 9. novembrini. Samal ajal võite töökohta vahetada, kui leiate midagi huvitavamat. Olge ettevaatlik, et ei satuks kahtlastesse seltskondadesse, mis võib teie mainet kahjustada. Jälgige, et kõik teie tegemised oleksid igati seaduslikud, eriti detsembrikuus.

Kalad

Tööl peaks Kaladel kõik hästi minema. Kui teil parasjagu ei olegi tööd, siis puhkate meelsasti, tegelete loomingulise tööga, millegi ilusaga ja saate hakkama. Kui mitte enne, siis tõenäoliselt hakkate tööd otsima 28. oktoobrist kuni 8. detsembrini. Kuid võib juhtuda ka vastupidi – sellel ajal võite just kaotada töö ja võimalik, et teie enda süül, kuna olete sellel ajal äge ja mässumeelne, kui leiate, et teile või teie töökaaslastele tehakse liiga. 

Kuni 7. juunini on teil head ­suhted töökaaslastega, suhtlete palju, käite üksteisel külas. Sel ajal olete ilmselt teie see, kes organiseerib kõiki üritusi ja ettevõtmisi.

Tervis on stabiilne, kuigi just samal ajal (kuni 7. juunini) võite saada mõne väikese vigastuse, organismis võib tekkida mingi põletikuline protsess või vajate kirurgilist abi.

Teie rahaline seis kõigub aasta jooksul suuresti. See oleneb sellest, kuidas te oma väljaminekuid oskate kontrollida ja keda te mingil ajal aidata soovite. Eriti mõtlematu olete 28. maist kuni 14. augustini, raha võib ootamatult välja minna ja ka üllatuslikult palju sisse tulla. Mängige sel ajal ka aeg-ajalt loteriis ning õiged päevad vaadake AA 2010. 

Kevadel võib teil tekkida äkkmõte midagi õppida, kirjutada, tegeleda millegi ilusaga, ringi sõita. Soovite suhelda tihedamini oma sugulaste ja naabritega. Sel aastal huvitute müstikast ning võimalik, et leiate endale mõne kompetentse nõuandja. Võite avastada endas mõningaid andeid (telepaatia, tähenduslikud unenäod võivad sageneda või oskate neid enda jaoks õigesti tõlgendada). 

Aasta jooksul tuleb teil tõenäoliselt tegeleda kinnisvaraga, kas midagi osta või müüa või hoopis hooldada. Võite saada päranduse. Võimalik, et teile teeb muret mõne vanema sugulase tervis. Kodused suhted on head, kuid väga palju ei ole teil aega kodustele tegemistele pühenduda. Hoolitsete koduste ja vanemate eest just nii palju, kui nad seda vajavad. 

Septembris võite alustada õpinguid kõrgkoolis või mõnes teises riigis. Kui te just õppima ei hakka, tuleb teil ikka mingeid sidemeid mõne teise riigiga. Kas lähete sinna tööle, võtate ette mõne huvitava välisreisi või lähete tööle mõnda välisfirmasse.

Teie partnerlussuhted on endiselt veatud. Kui teil ei ole veel elukaaslast, siis on selle leidmine väga tõenäoline, eriti juulist kuni aasta lõpuni. Aasta esimesel poolel võivad olemasolevad partnerlussuhted olla veidi jahedamad ning te võite otsustada isegi selle suhte lõpetada. Oodake siiski. Aasta teisel poolel tekib teie vahel nagu uus hingamine ning just siis leiate, et olete teineteise jaoks loodud.