See on esimene raamat, kus oma oskusi ja inspiratsiooni jagavad Eesti parimad baarmenid. Meil on välja antud lugematu hulk kokaraamatuid, kuid jookidele, eriti jookide segudele, on tähele­panu olnud peaaegu olematu. Ometi on meil häid joogisegajaid üllatavalt palju. Nende seas isegi kolm maailmameistrit. Niisuguseid oskusi ja kogemusi ei tohi jätta jäädvustamata.

Raamatust leiate kokteile, mis sobivad nii aperitiiviks, pikemaks nautimiseks kui ka pärast õhtusööki digestiiviks. Eesti parimatest kokteili­segajatest jagavad oma saladusi Helger Aava, Krista Meri, Tarmo Kiudrov jpt. Lisaks on raamatusse lisatud kolme Soome tippbaarmeni retseptid. Kokku 45 huvitavat maitseelamust, nende seas ka väga erilised kokteilid, iseloomustamaks rahvuslikke eripärasid. Raamatu kokteilid, mille valmistamiseks pole vaja erilisi abivahendeid ega keerulisi komponente, on mõeldud harrastajast kokteili­segajale ning, miks mitte, ka päris algajale katsetajale.