Veel praegugi võib Internetist leida Marketon Balticu kodulehelt uudise, kus pidulikult teatatakse, et Marketon Balticu ja Kingissepa ettevõtja Nikolai Lobkovi asutatud OOO Rek on ehitanud 50 000 elanikuga Leningradi oblasti linna esimese nüüdisaegse kaubanduskeskuse. Kahekorruseline keskus on suuruse poolest võrreldav Jõhvi kesklinnas oleva Jewe keskusega, mille rajaja oli samuti Marketon Baltic, kes selle aga peagi pärast valmimist edasi müüs.

Marketon Balticu üks omanikke Indrek Uudeküll teatas kodulehel, et ei soovi avaldada Kingissepa kaubanduskeskusse rajamiseks suunatud investeeringu kogusummat, kuid märkis, et see ulatus üle 100 miljoni krooni. "Sellise kaubanduskeskuse rajamine Venemaal osutus kallimaks kui mõne aasta eest Jõhvis," tõdes ta.

Nime Nord kandva keskuse ankurrentnik on Venemaal tuntud toidukaupluste kett O´Key Express.
2009. aasta lõpus teatas aga Delovoi Peterburg, et enese pankrotistumisest teatanud ühisfirma „Rek“ võlgnevused moodustavad ühtekokku 500 miljonit rubla (so üle 160 miljoni krooni).
On tähelepanuväärne, et 2009. aasta sügisel sai Marketon Baltic halduskohtus õiguse nõuda sisse Rek`ile laenatud rahasumma ehk umbes 146 miljonit rubla (ca 50 miljonit krooni).

Marketon Baltic on seotud Eestis ja Venemaal rahandusalase nõustamisega tegeleva Invest Agency nimelie firmaga.

Delovoi Peterburg annab teada, et firma Rek (milles Marketon Baltic on kaasosanik) plaanis Kingiseppa rajada ka spaakeskust. Tõenäoliselt selleks otstarbeks osteti 2007. aastal 5 miljoni dollari eest linnas asunud sanatoorium, mis mahutab 100 puhkajat.