vastuvõtule. Olen oodanud sobivat aega kaks nädalat. Kyylo õppis kirurgiks Ukrainas ning kanti 2009. aasta suvel Eesti tervishoiutöötajate registrisse. Sellega sai ta õiguse töötada Eestis üldkirurgina. Aga mitte plastikakirurgina. Minu aeg on kell 14.30. Maksan 32 eurot konsultatsiooniraha. Täidan patsiendilehe. Istun fuajees mugavasse tugitooli ega tunne end sugugi kui polikliinikus. Seinal on arstide nimekiri, kus dr Sergei Kyylo nime ees seisab “ilukirurgia”. Aga kas nii ikka tohib kirjutada? Mul on kotis Terviseameti direktori
kiri, kus ta sõna-sõnalt mainib: “Kui dr. Kyylo praegune tööandja reklaamib teda plastikakirurgina, siis võib tegemist olla eksitava reklaamiga.” Kas ma olen eksitava reklaami ohver?
Loe edasi Ekspressi tasulisest versioonist!
Dr.Andres Lindmäe, Villa Medica erakliiniku juhataja kommentaar
Kuna artiklist on kahjuks välja jäänud olulist informatsiooni ja selle puudumine võib luua põhjendamatut tervikkuvandit Dr Kyylost ja Villa Medica-st kui mittenõuetekohastest ilukirurgiateenuse pakkujatest, siis minu täiendused artiklile allpool: „Dr Kyylo on tipptasemel kirurg, kes on töötanud kirurgina üle kümne aasta, on sooritanud mitu tuhat plastikakirurgilist operatsiooni ja osalenud erialastel koolitustel. Lisaks on Dr Kyylo järgmiste erialaliitude pikaajaline liige: Euroopa Näopiirkonna Plastilise Kirurgia Akadeemia (EAFPS) liige, Venemaa Plastilise Kirurgia Ühingu (SPRAS)liige, Ukraina Plastiliste, Rekonstruktiivsete ja Esteetiliste Kirurgide Assotsiatsiooni (UAPRAS) liige. Dr.Kyylol on registreerinud Ukrainas kaks patenteeritud operatsioonimeetodit. Dr.Kyylo on kirjutanud Ukraina plastikakirurgidele õppeprogrammi. Need on faktid, millele rajanevalt võib väita, et dr. Kyylo võib hetkel olla Eesti üks kogenumaid ja kompetentsemaid plastilise kirurgiaga tegelevaid kirurge. Kõigi Eesti seaduste kohaselt võib põhikoolituselt üldkirurg pakkuda (loomulikult, omades vastavaid lisakoolitusi) üldkirurgia litsentsi omavas kliinikus iseloomult plastilise kirurgia valdkonda kuuluvaid operatsioone.