Josep on kurb, et tema kirg ja hobi niiviisi üleöö nulliti. Isegi hiiglased nagu Warner ja Sony hoiatavat sellistel puhkudel korduvalt ette. “Kas hea Eesti muusika levitamine on  keelatud? Mu kanalil oli fänne Kanadast Jaapanini. Kas see ongi preemia selle eest, et tutvustasin Eesti artiste, keda maailmas vähe tuntakse?” pahandab Josep. Teeninud polevat ta oma hobiga sentigi. 

EAKO tegevdirektor Erik Mandre ütleb, et ärilise eesmärgi puudumine ei õigusta teiste loomingu kasutamist. “See on siiski autori varaliste õiguste rikkumine.” Iga kuu kustutatakse Youtube’is 500–1000 Eesti muusikavideot, mida kasutatakse loata. Selleks teeb EAKO Youtube’ile avalduse.   

Josep, kes sõnagi eesti keelt ei räägi, jätkab siiski oma missiooni. Ta edastab kõik Tanjast rääkivad uudised blogis tanjamihhailova.blogspot.com ning riputab Eesti artistide loomingut üles oma MySpace’i leheküljele, kus lemmikartistid figureerivad ka tema sõpradena. Josepil on kriitikat ka Eesti plaadikaupmeeste aadressil, kelle e-poodides kehtivad ainult kohalikud kaardid  ja maksesüsteemid, mistõttu armastatud muusika tellimine  Hispaaniasse pole võimalik.