Kristi Mõis (31 a)

Emotsioon on ikka super – polegi enne midagi võitnud. Töökaaslane just käis Islandil ja kiitis seda maad – kui korra oled külastanud, tahad aina tagasi. Käskis mul kampaania reklaami nähes kohe loosile registreeruda. Kui mulle reisivõidu teatega helistati, ei uskunud seda enne, kui lehest ja kampaaniasaidilt oma silmaga nägin.

Reisile võtan kaasa elukaaslase. See on meie esimene reis kahekesi ning kohe üks kaugemaid ja omapärasemaid. Minu vanemad on samuti rõõmsad – nemad võitsid selleks ajaks meie laste hoidmise.

Eesti Ekspressi olen tellinud juba pikka aega. See on minu jaoks kõige usaldusväärsem leht. Magnet, kuumad teemad ja ajalooartiklid on huvitavad, isegi horoskoop tundub täpne. Naabritega jagame Areeni osa.

Anneli Popell (40 a)

Islandil ei ole ma kunagi käinud ja nüüd selline üllatus! Meie pulma-aastapäev jääb reisiga samale ajale – saame seda nüüd ühes eksootilisemas kohas tähistada. Island on ju kõigist teistest nii erinev – võid ju küll lugeda ja vaadata, aga oma kogemus on siiski midagi muud.

Varem oleme puhkuse ajal perega Vahemere ääres käinud, Kreeka saared on ühed lemmikud. Kaugematest kohtadest on senini suurima elamuse jätnud India – see maa erineb Eestist enim: must, räpane ja tüütu, aga teist sellist ookeani ja kliimat annab ikka otsida.

Eesti Ekspressi ilmumist ootan alati huviga – et mis seekord üllatavat kirjutatakse. Tuleb rääkida asjadest, mida võib olla küll valus lugeda, kuid mis aitavad meid ehk paremuse poole.

Lauri Kuusk (41 a)

Mu tütar rääkis juba kolm aastat tagasi, et tuleb Islandile minna ja vaadata, mis maa see selline on, kus Eyjafjallajökull purskab. Nüüd õnnestubki see käik ära teha. Mulle meeldivadki just põhjapoolsemad maad. Selle aasta puhkuseks plaanisime minna Norrasse, aga nüüd on hoopis parem variant – Island.

Eesti Ekspressi olen siiani ostnud, aga kampaania käigus hakkasin tellijaks. Loen alati Ekspressi peateemasid, kus asi lahti arutatakse. Eriti meeldib lisa EE Tehnika, mida võiks lehe vahel tihedamini olla.

Eesti Ekspress soovib kõikidele võitjatele mõnusat ja meeldejäävat reisi!