"Tõsi on, et olen ainus doktorikraadiga energeetik Eesti Energia juhatuses," ütles Pajo Ekspressile. "Samas ei saa sellise mastaabiga ettevõtet juhtida vaid tehnikaspetsialistid - Eesti Energia on laiahaardeline rahvusvaheline energiaettevõte ja eri valdkondade tippteadmiste ühendamine nii ettevõtte kui ka juhatuse tasandil on meie edu alus."

Varem on Pajo töötanud nii Soome kui ka Eesti põhivõrkudes. Praegu on ta Eesti Energia soojus- ja elektrienergia tootmise valdkonna juht ning tudeerib TTÜ magistriõppes majandust.

Energiafirma juhatuse ülejäänud neljast liikmest kolm on taustalt finantsistid. Peadirektor Sandor Liive lõpetas TTÜ majandusteaduskonna, kuulus kinnisvarafirma Uus Maa asutajate ringi ning on töötanud finantsjuhina Tallinna Sadamas ja Eesti Energias.

Finantsjuht Margus Kaasik töötas varem Eesti Energias juhtimisarvestuse osakonna juhatajana. Ta on olnud ka Eesti Energia Jaotusvõrgu finantsjuht, kinnisvaraettevõtte tugiteenuste juht ning ehitusfirma finantsjuht.

Jaeäri juhtival Margus Ringil on Tartu ülikooli magistrikraad majanduse alal ning ta töötas aastaid Hansapangas, tõustes 1700 töötajaga jaepanganduse haru juhiks.

Juhatuse viies liige Harri Mikk juhtis varem Eesti Energia õigusteenistust, enne seda aga töötas president Lennart Meri sisenõunikuna.