Ehk, nagu 22. kohal oleva loo pealkiri selle kokku võtab: peale naiste ja seksi on vaja on „verd, sitta ja pisaraid". Head "müügiartiklid" on verised ja ahastusseajavad krimilood.

Meele teeb veidi paremaks see, et esimese kahekümne viie loo seas on ka mõni teistsugune lugu. Näiteks 9. kohal olev Gildi edetabel (siiski, see on edetabel) või, parimad koolid (jälle - edetabel). Ei, need ei olnud nii head näited. Aga see näitab, et hästi müüvad ka edetabelid.

Aga võib täheldada, et lugeda tahetakse ka masu, tööd või selle kaotamist puudutavad lugusid, näiteks sellest, kuidas muutis koondamine päevapealt ühe perekonna elu või kasulikud nipid töölepinguseadusest. Jah, nipid on alati head. Ka sellest, kuidas saada 30 000 krooni emapalka.

Miks on lugeja eelistused just sellised? Ootame teie arvamust kommentaaridesse.

1. Tuunime Nikit     

Ekspressi ülipopulaarseks osutunud ilmatüdruk Niki foto tuunimise konkurss.                       

Perekool.ee foorumil põhinev edetabel viisidest, kuidas naised meestele kätte maksavad.

Mihkel Kärmase lugu sellest, kuidas Eesti vahetusõpilane tembeldati vaimselt ebastabiilseks ja saadeti Ameerikast vägisi koju.

Janar Filippovi artikkel, milles ta kirjeldab peresiseseid pedofiiliajuhtumiteid.

Tiina Jõgeda intervjuu Jelenaga (17), keda lihane ema hakkas juba 12aastasena kupeldama

Kui Ekspress piirilinnas tegutsenud pornofilmitööstust uurima hakkas, panid salapärased seksiärimehed oma veebikülje kinni ja kadusid.                                    

Sulev Vedleri artikkel tõlkija Rita Valdnast, kes süüdistab Hansapanka julmas äris.   

Janar Filippovi lugu pereisast, kes sai sotsiaaltöötaja uskumatuse tõttu oma kaht tütart aastaid peksta, mõnitada ja seksuaalselt kuritarvitada.

Eesti vingeimate ettevõtete edetabel.

Janar Filippovi lugu suuremat sorti sigadustega kuulsaks saanud Janek Klaisist.