Hando Hanschmidt on karismaatiline ärihai, kelle nimi paljudes äratundmist tekitab. Lasnamäelt pärit sportlik tegelane, hüüdnimega Must. Mõisteti neli aastat tagasi süüdi kütuse- ja autoäriga seotud maksupettuses ja rahapesus (karistuseks neli ja pool aastat tingimisi vangistust).

Ta on vahetanud mitu korda perekonnanime: kord Mäesalu, siis Palm, nüüd Hanschmidt (ettevõtja Ain Hanschmidt ei pahanda, et keegi tema nime võtab, sest Hanschmidte olevat palju).

Ta juhtis lühikest aega Minicrediti laenukontorit, kust pumbati enne selle pankrotti 2016. aastal välja miljoneid eurosid.

Hanschmidt jagab ühise pisipoja hooldusõigust Dubais modellikarjääri tegeva eksabikaasa ­Mirjam Väljaotsaga. Väljaots suunab küsimused oma advokaadile Mare ­Lustile. Lust räägib, et Hanschmidt kaebab igal võimalusel. Näiteks kui Väljaotsa lennuk hilineb ja ema ei jõua graafikus kokkulepitud ajaks lapsele järele. Isa uus elukaaslane võib lapsel lasteaias järel käia, kuid kui Väljaotsa ema lapsele järele tuli, pidas Hanschmidt sedagi kaebamisvääriseks. Lusti sõnul olevat Hanschmidt saatnud lastekaitsjad Väljaotsa elutingimusi kontrollima.