Tippajakirjanik Toomas H Liiv ja väikesed poisid - juuni 2006
Toomas H. Liiv pole mitte ainult süüdimõistetud pedofiil, vaid läheb ajalukku esimese eestlasena, keda karistati seksuaalse sadismi eest. Lai avalikkus ei tea, et Liiv mitte ainult ei pannud poisikeste kallal toime sugukõlvatusi, vaid peksis üht oma ohvrit ja filmis seda, et sugukirge rahuldada. Videod on väidetavalt nii räiged, et kui neid kohtus kinniste uste taga vaadati, tuli väljast rahvas pärima, mis toimub.
Toomas.H.Liivile määrati kolme aasta ja nelja kuu pikkune vangistus. Ta muutis vangistusaja jooksul perekonnanime Meolaks ja abiellus oma ohvri emaga. Toomas Meola vabanes vanglast 2008. aasta novembris.

Lastekaitsja Kaur Hansoni laste kuritarvitamine - november 2009
Kaur Hanson seksis ja vägistas alaealisi poisse ja võttis osa stseene videosse.
Hanson oli aktiivne lastekaitsja ja valmistas koos teise süüdimõistetud, kuid nüüdseks vabanenud vägivaldse pedofiili Toomas H. Liiviga ette kampaania "Ära löö last". Hanson tõi reklaamikampaaniaga "turule" ka erakonna Res Publica, kuhu ta kuulus. Nüüdseks on ta sealt välja heidetud. Kaur Hanson kannab oma kuritegude eest 10 aastast vanglakaristust.

Joel Steinfeldi seiklused noorte poistega - läbi aegade
Joeli tuttavad (Arnold Oksmaa, Mihkel Raud) on pidanud vajalikuks muusiku seksiseiklused ka autobiograafiliste raamatutes avaldada. Joel Steinfeldi on lapse löömise kahtlustusega kohtu all olnud. ja kohtus õigeks mõistetud. Itaalias on mees aga reaalselt vanglas istunud.

Püksata Anu Saagim ja Jüri Pihli juhtum kergemeelse soomlannaga Viru hotellis jäid meie aeksiskandaalide loetelust napilt välja.

Allikad: Eesti Ekspress, BNS, EPL