Lasnamäelt pärit äridaam Ksenia Kostina tellib kohvikus kannutäie kanget musta teed. Laual on suure ekraaniga iPhone. 15 aastat tagasi oli ta Edgar Savisaare noor jünger Keskerakonnas, kuid ministriks, abilinnapeaks ega isegi nõunikuks ei tõusnud.

Ja on nüüd üliõnnelik, et nii läks. Ksenia on seitsme aastaga Venemaal üles ehitanud võimsa internetiäri Leadgid, mille klientideks Venemaa pangad ja väikelaenufirmad. Edukas бизнес-леди teenib selles äris miljoneid ja tema firma kontor asub alates läinud sügisest mainekas Skolkovos – Venemaa Silicon Valleys.

Kohtumist Kseniaga ei olegi nii lihtne kokku leppida. Ta on iga nädal lennus: workshop Moskvas Venemaa tippmänedžeridele, fintech-konverents Barcelonas, pidu äripartneritele Kiievis ja töötajatele Peterburis. Kalendris perereisid Aafrikasse Marokosse ja aastalõpupuhkus Sansibaril, ­romantiline nädalavahetus abikaasaga Pariisis ning kolimine vast valminud villasse Pirital.

See tuhkatriinulugu algas Ksenia sünnilinnas Tallinnas. Tema lapsepõlv möödus Lasnamäel, neiu õppis Lasnamäe Gümnaasiumis.