Ehtsate mereröövlite jook, mida destilleerib Kau Akadeemia. Sobib ka Pirate Bay tugitoolipiraatidele. Lihtsatel seikluseotsijatel palume mitte tarvitada.

Heterokokteil “Kruvikeeraja”

Erki Noole segatud viin apelsinimahlaga. Teeb igast valele teele eksinud hingest ausa ja õige eesti mehe.

Uriiniproov “Kuldne vihm”

Juba vanarahvas ütles, et “Kusi on kuningamehe rohi”. Moodsatel aegadel märgitakse, et “Kusi on suusamehe rohi”. Valmistab proviisor hr Alaver.

Linnamäe-Kadastiku tabletid

Noored teadsid juba 90ndatel, et parima tuju annavad tabletid. Nüüd on ka vanemad mehed sellest aru saanud. Talvel saabub suvi!

VEB- unerohi

Mõju garanteeritud. Löö või maha, aga mitte midagi ei mäleta. Eesti Mälu Instituudi garantii.

Turay Tõmmu Hiid

Aafrika juurtega Briti jõuluporter, mida toob maale Sven Mikser & Co. Sobib hästi teiseks päevaks valimispohmelli leevendamiseks.

Autorollo diisel

Millise firma diisel on kõige parem? Muidugi Autorollo! Kes seda kokku segavad? Geniaalsed keemikud Rain ja Keit! Kes nende teadusprojekti rahastab? Eks ikka riiklik Kredex!

Ossinovski tavott

Universaalmääre poliitsõidukite ja erakondade mitmeotstarbeliseks määrimiseks. Vastupidav päevavalgusele ja kriminaaluurimisele.

Kaja Kallase destilleeritud vesi

Kristallpuhas, lõhnatu, maitsetu, näeb karahvinis kena välja, aga pähe ei hakka. Ilusa korgi all on jook, mis kuigi palju ei ütle.

Vana Tallinn

Kõigepealt võtsid ajaloolased meilt ära õndsa Pätsu aja. Seejärel võtsid nad meilt ära muistse vabadusvõitluse. Nüüd võtsid nad meilt ära ka vana hea Rootsi aja. Jäänud on veel vaid Vana Tallinn.

Ojulandi lamba- samblikutee

Annab uut energiat eneseteostuseks. Joo iga päev üks klaasitäis ja suudadki võita sõpru ja mõjutada inimesi.

Snowdeni Putinka

Võlujook, mille jooja omandab üleloomulikud võimed. Ta saab lugeda kõikide teiste inimeste mõtteid, unenägusid ja salasoove.

Rein Langi absint

Kaur Kender tarvitab Rein Langi valmistatud absinti iga päev. Absindi mõjusid on juba aastaid märgata tema poolt Reformierakonna juhtidele kirjutatud kõnedes ja valitsuse koalitsioonileppes. PS ZA/UMile vastunäidustatud.

Meelis Pai Buratino limonaad

Limonaadivabrikant Meelis Pai laiendas oluliselt haaret. Agar ettevõtja siirdus ka monstrumnukkude tootmise bisnisesse.

Savisaarski razmer

Kangus 39 979 häält. Kõigi aegade kõige kangem viin, mida Tallinnas toodetakse.

Red “Andrus Ansip” Pull

See jook annab tiivad! Minetad igasuguse kontakti reaalse eluga planeedil Maa.

Evelini Alka-Seltzer

Kadrioru Toomastel pole vaja kuuekümnenda juubeli sümptomite ravimiseks enam kaugele minna. Õppinud tohtri koostatud retsepti järgi valmistatud rohi on kantselei apteegis sellest aastast õnneks alati saadaval.

Neinari Kuld ja A.Le Kilqi Preemia

Neinar Selil ja Rein Kilgil oli tänavu väga hea aasta. Mõlemad poliitraskekaallased võitlesid Londonis välja hinnalise kuldmedali. Hiljem selgus, et nad olid võistlusel ainsad osavõtjad.

Lausingu tõeseerum

Päästab keelepaelad valla efektiivsemalt kui prokurör Heili Sepp. Mõju avaldub alles pärast pahateo aegumist.

Rahvakogu on Ice

Valmistatud vabakonna ökoretsepti järgi. Õllepruul Rait Maruste liialdas pärmiga ja laar läks täiega nässu.

Bernatski ampullid

Salapärane stimuleeriv ja taaselustav emulsioon. Kõik räägivad sellest, aga keegi pole seda näinud ega näpuotsagagi katsunud.