24. juuli 2010 - 1964. aasta märtsis andis Playboy välja "raudse eesriide" taga tegutsevatele naistele pühendatud erinumbri. Paljude NSV Liidu ja Ida-Euroopa näitlejate fotode hulgas ilmus ajakirjas ka Eesti legendaarse naisnäitleja Eve Kivi pilt.

Savisaare salaelu (165) - (Tarmo Vahter, Kirsti Vainküla, Sulev Vedler)

21. oktoober 2010 - Tallinna linnapea teeb noore linnavoliniku Sofja Derjuginaga luksuslikke välisreise.

19. august 2010 - Anneli Rõigas süüdistas haiglat oma sureva poja jubedas kohtlemises. Pärast seda ei taha arstid enam teha riskantseid operatsioone.

26. mai 2010 - Voldemar Kuslapilt kere peale saanud ning avalikkuse viha pälvinud noorukid Ralf ja Silver räägivad esimest korda, mis nendega juhtus ja mis tunne on olla "rahvavaenlane".

30. jaanuar 2010 - Anton Weiss-Wendt andis USAs välja raamatu, kus süüdistab eestlasi julmuses ja juudivihas.

29. detsember 2010 - Maailma ühe tuntuima ennustaja, bulgaarlanna Baba Vanga nägemuste kõrval tunduvad Igor Mangi ennustused nagu helisev muusika. Vanga kohaselt algas Kolmas Maailmasõda 2010. aasta novembris tavalise sõjana - Põhja- ja Lõuna-Korea relvastatud konfliktina.

09. detsember 2010 - Nädalavahetusel osales Euroopa filmiauhindade galal Edgar Savisaar, kes näitas fotograafidele kahte sõrme.

11. märts 2010 - Eksperiment näitas, kuidas ühekroonise plastpudeli eest saab kerge vaevaga 12 krooni.

10. jaanuar 2010 - Ajakirjanik Heidit Kaio mõõtis kolm kuud oma pere
elektritarbimist ja püüdis leida säästukohti. Tulu tõusis vähe.

08. aprill 2010 - Kaks nädalat tagasi mõistis Vantaa kohus kaks eesti meest süüdi selles, et nad seadsid pagasiveo eeskirju rikkudes tõsisesse ohtu Hiinast saabunud liinilennuki, mille pardal oli 212 reisijat ja 12 meeskonnaliiget.

  

ARVAMUSLOOD:

25. juuli 2010 - Eestis on tänavu harukordselt palav suvi.

22. november 2010 - Silmini kaetud mosleminaised ning «lihatükkidena väljapandud» kristlannad on vaenu õhutamiseks ja võimaliku sõja õigustamiseks mõlema poole jaoks suurepärased hirmuargumendid, sümbolid, ent mitte võrdväärsed partnerid ega vastased. Kui ka sõda peaks tulema, siis ükskõik, kumb pool võidab, valitsema jääb igal juhul meeste võim.

24. detsember 2010 - Kuulsin oma üllatuseks, et Reformierakond murdis lubadust ning ei pannudki Harjumaa ja Raplamaa nimekirjas number kaheks võluvat ja terast Kaja Kallast, partei legendaarse esimehe Siim Kallase tütart.

Seksuaalsuhet peetakse üheks olulisimaks inimloomuse avalduseks nii Piiblis, Koraanis kui ka Talmudis.

05. aprill 2010 - Naabrid - ei saa me elada nendega ega saa ka nendeta. Nende kaudu jõuab meieni ka ristlõige kogu ühiskonna muredest, kirjutab Kelly Kipper.

16. aprill 2010 - Kui praegust maailma esiuudist - Islandi vulkaani tuhapilve Euroopa kohal - veidi huumoriga võtta, võib seda vaadelda kui finantskriisiga põlvili surutud saarerahva kättemaksu. Ja see võib võtta veel märksa hullemaid pöördeid, kirjutab ajakirjanik ja Islandi giid Askur Alas.

19. veebruar 2010 - Portugali kirjamees João Lopes Marques pani kirja kolmteist väikest tõika, mis talle Eestis elades eestlaste kohta on silma jäänud.

01. aprill 2010 - Mäletan, kuidas ma paari aasta eest tahtmatult naerda turtsatasin, lugedes kellegi eestlase netiarvamust teemal "Paavst". Eestlane oli lugenud üht artiklit Tema Pühaduse avaldusest, mis liigitas "Harry Potteri" lood katoliiklastele küsitava väärtusega kirjanduse alla. Ja oma suhtumist näitas ­ilmselt Potterilembeline lugeja ­kommentaariga "Paavst? Ei tea kes see veel arvab ennast olevat?".

29. detsember 2010 - Endine luureohvitser Rene Toomse näeb kapo raportis vigu ja ebaselgust ning FSB panust skandaali puhkemises.

17. august 2010 - Uude pereseadusesse on sattunud tiba absurdisoola: kui abielus naisel sünnib teise mehega laps, siis on see automaatselt abielumehe oma, ükskõik mida naine või tegelik isa tahaksid öelda.


Tiheda konkurentsi tõttu veel kolm arvamuslugu:

08. november 2010 - Häirivalt kõrvulukustav muusika, kiiskav valgus riietuskabiinides... Miks on nii sageli poodides olukord, kus kliendil pole meeldiv ja hea? 

06. august 2010 - .. mõtle hoolega, kas see, mida sa ühes populismipesas teha saad, kaalub üles sinu vaba inimese kuvandi ning julgustava mõju - näiteks sinust 30 aastat noorematele?

22. september 2010 - Üleeilne Aktuaalne Kaamera pahandas paljusid vaatajaid ootamatu pöördega Tartumaa kaksikmõrva käsitlemisel. Nii kandus rahvusringhäälingu rõhk väidetavalt mõrvarilt A.B.-lt tema tütarde eraelule. Nimelt väitis Aktuaalne Kaamera, et tagaotsitava mustlase (!) tütred osutasid "erootilise massaazhi nime all intiimteenuseid".