Tai palgamõrvari pihtimus

PIKK TEE KOJU Kaua teisipäeva hommikul kodumaale toodud Hardo Kers veel karistust kandma peab, on ebaselge. Vangide vahetamise leping ütleb, et karistust ei tohi siin lühendada. Vallo Kruuser
Tais eluks ajaks vangi mõistetud Hardo Kers hakkas trellide taga moslemiks ja väidab, et ei tapnud Vene mafioosot raha eest, vaid armsa sõbra elu päästmiseks.

Avameelse taksojuhi pihtimus

Miks pole soomlased head kliendid? Milline on olnud röögatuim kirvearve? Mis juhtub petmiselt tabatud taksojuhiga? Anonüümseks jääv sohver paljastab valitud saladusi Tallinna taksomaailmast.

Salakaubavedaja naise pihtimus

Leedu tollitöötajad pildistavad Vilniuses kinnipeetud autost leitud püstolkuulipildujat Agram 2000.
“Anna mulle andeks, et ma sind alt vedasin,” ütles saja automaadi salakaubaveo kahtlustusega vahistatud Sergei Lodi viimasel kohtumisel elukaaslase Svetlanaga.;Prokuratuur on seisukohal: Svetlana vara on omandatud Sergei ebaausal teel saadud rahaga ja kuulub arestimisele.

Presidendi venna pihtimus: vene poisid lohistasid Lennart Merit ratsahobuse järel

ÕNNELIK LAPSEPÕLV: Lennart ja Hindrek 1930. aastatel Berliinis.
1941 küüditas Nõukogude võim 12aastase Lennart Meri koos perega Siberisse. Tollal seitsmeaastane Hindrek-Peeter Meri räägib värskes mälestusteraamatus esimest korda, kuidas neil õnnestus jubeduste keskel siiski ellu jääda.

Amfetamiiniuimas sõduri pihtimus

Kuperjanovi üksikjalaväe pataljonis korraldatud narkokontrollis jäi narkojoobega vahele 26 ajateenistusse saabunud noormeest 400st. Kaks aastat tagasi pihtis 19aastane ajateenija Ekspressile, kuidas kaitseväes uimasteid tarvitatakse ja seda varjatakse.

Luureohvitseri pihtimus: Afganistanis elupäästja, Eestis kohtualune (täispikk versioon)

MEID PAISATI kord ITTA, KORD LÄÄNDE: Eesti sõdur Afganistanis.
Luuraja Rene Toomse päästis USA abi­organi­satsiooni terroristide tapvast rünnakust, kuid peab heateo eest kohtu alla minema.

Süstamatkal ellujäänu pihtimus: jõud hakkas raugema, käed muutusid tuimaks

PÄÄSES ELUGA: Ivar Hütt tundis, et enam tuulega võidelda ei jõua ja keeras kalda varju.
12. juunil toimunud saatuslik süstamaraton Kolga lahes lõppes traagiliselt – kolm keskealist harrastussportlast hukkusid merel.

Kaheksa päeva ahastuses. Pantvangi võetud jalgratturi ema pihtimus

Saatuslik reis: Üks väheseid pilte, mis kadunud ratturitest Liibanonis tehti. (lebanese-forces.com)
Liibanonis pantvangi võetud jalgratturi ema räägib, mida ta on viimase nädala jooksul üle elanud.

Riigireeturi naise esimene pihtimus

Heete Simm
Riigireetmises süüdi mõistetud
abikaasa Heete räägib esimest korda avalikkusele, kuidas ta on abikaasa kuritegude pärast kannatanud.

Reformierakonna asutajaliikme pihtimus. Veel kord erakondade rahastamisest, ausalt.

Kui ühiskond teaks, kuidas ja mil moel erakonnad riigiga kuluaarides mängivad, siis keelustataks kohe kogu erakondluse printsiibil väljenduv demokraatia, arvab
pettunud asutajaliige Olev Vaher.

Jaak Joala viimased päevad. Jaak Joala poja ema pihtimus

Jaak Joala
Laulutähe esimene abikaasa ja poja ema Doris Joala räägib, et: nad kohtusid filmivõtetel, mõni aeg enne surma leidis Jaak uuesti oma poja ja hakkas suhtlema pojatütrega, laulja põgenes haiglast pärast üht ootamatut telefonikõnet ja pärast seda teda enam ei nähtud.

Rongaisa pihtimus: mul tekkis raha suhtes okserefleks

MEELETU: Vandenõuteoreetikuid uskunud pangaspetsialist loobus tasuvast tööst ja jättis võlad oma kolme lapse ema kraesse.

Voldemar Kuslapi ohver räägib südamelt ära

Voldemar Kuslap astub saali
Voldemar Kuslapilt kere peale saanud ning avalikkuse viha pälvinud noorukid Ralf ja Silver räägivad esimest korda, mis nendega juhtus ja mis tunne on olla “rahvavaenlane”.

Toomas H. Liiv intervjuus trellide tagant: “Meditsiiniliselt olen ma pedofiil”

Leo Lätti
Seoses ühiskonna tähelepanu keskmesse kerkinud Kaur Hansoni pedofiiliaskandaalile taasavaldame 15.02.2007 Eesti Ekspressis ilmunud Mihkel Kärmase intervjuu Toomas H. Liiviga (nüüd Toomas Meola). Tegu oli esimese pedofiili poolt trellide tagant antud intervjuuga.

Liis Tappo: „Ainult laste pärast pole mõtet koos elada!“

Liis Tappo-Treial
Pere juurest lahkunud Liis Tappo-Treial (40) kandideerib riigikokku, et võidelda pereväärtuste eest. Keskerakonna nimekirjas on ta kahekümne viies, Lääne-Virumaal neljas.

Haapsalu lastekodu kasvataja: “Mina olengi nüüd mõrtsukas?”

“Ma andsin endast kõik”: Haapsalu lastekodu vallandatud kasvataja Helle Niine.
Kasvataja Helle Niine päästis tänavu talvel Haapsalu lastekodu tulekahjust neli last. Oktoobri lõpul lasi direktor naise töölt lahti, süüdistades teda põlengu ajal hooletus käitumises. Nüüd räägib Helle Niine Eesti Ekspressile oma loo.