13200 Jüri Muttika: Prostituudi kättemaks 11.01.2007
 
 5.jaanuaril 2005 ärkas ehitusmees Urmas Liivo (40) hommikul kell viis. Mees polnud ööseks koju jõudnud, vaid põõnas otse ehitusobjektil, ühe Pääskülas asuva lao puhkeruumis. Eelmisel õhtul oli jäädud töökohale pidutsema. Kõrval norskas tema paarimees ja peokaaslane Reimo Tenor (27). Mehi äratas ootamatu prõmmimine välisuksele."Nagu ukse lahti tegin, sain vastu hambaid," meenutab Liivo. "Olen varem poksiga tegelnud, oleks vastu pannud, aga nad pudenesid sisse nagu tarakanid. Surusid mu kohe maha.

9500  Madis Jürgen: Edgari värske kampaaniameister Siret Kotka 25.01.2007
 Triigi alev, kuus kilomeetrit Väike-Maarjast. Suure maja viimane nurgapealne korter.
Uksekell ei tööta. Elektrit ei paista olevat. Koputan.
"Keegi vist koputab?" Pimedast esikust astub välja Sirle Kotka, Sireti ema.
Tutvustan, et ajalehe juurest. Et tahaks küsida, kuidas Siret nii varakult poliitikasse sattus.
Ema: "Ei mina ei räägi midagi. Temal on oma elu ja minul on oma elu!"
Proovin edasi.
"Ta oli vist alles 14, kui ta juba...?"
6600 Krister Kivi: Töö Soomes tappis nelja tunniga 11.01.2007
 See pidi olema kiire ja seaduslik lisasissetulek, mida kahe väikse lapsega pere hädasti vajas. Milles tuttavate vahendatud tööots täpselt seisneb, ei olnud küll teada, kuid Marek (35) otsustas ikkagi minna. Ta sõitis Eestist Soome pühapäeval ja seisis esmaspäeva hommikul Naantalis tegutseva Fortumi elektrijaama territooriumil hiiglaslike tuhatsisternide ees. Keskpäeval lasti tema ja 17aastane Jaanus tsisterni katusel olevast luugist mahuti pimedusse.

5900 Raul Ranne: Tagaotsitav annab intervjuu 4.01.2007
 
 Endine KGB ohvitser ärimees Sergei Kulešov vahistati tänavu septembris kahtlustatuna ärinaise Larissa Mihhailova tapmises. Pärast 48tunnist vahi all viibimist leidis esimese astme kohus, et puuduvad piisavad tõendid mehe edasiseks kinnipidamiseks. Ta lasti vabaks. "Kusjuures, pange tähele, kohus ei määranud Kulešovi jaoks mingit tõkendit. Ei allkirja kodust mittelahkumise kohta ega midagi," rõhutab meest kaitsev vandeadvokaat Sven Sillar. Nii läkski Kulešov vaba mehena rahulikult Venemaale.
5500 Hans H. Luik: Kurjategijate teenusbüroo saadi kätte, tabamist vajab ka tellija 25.01.2007
 Keskkriminaalpolitsei teatas neljapäeval, et pidas päev varem (24. jaanuaril) Tallinnas ja Harjumaal kahtlustatavatena kinni Rünno (s. 1966), Jaagu (s. 1964), Mareki (s. 1972), Imre (s. 1958), Rünno (s. 1972) ja Assari (s. 1962). Teadaolevalt on kaks meestest allilmaliidriteks peetavad Imre Arakas ja Assar Paulus, ründajate seas on ka Rünno Kristjuhan, Jaak Tuuksam ja Marek Võrk (Tuvike).
5300 Tiina Jõgeda: Kehade väljavool Eestist 4.01.2007
 
 Eva käib paari kuu kaupa Itaalias, Susanna on kolm kuud Norras ja seejärel puhkab neli-viis nädalat Kesk-Eestis oma vanemate ja teismelise lapse juures. Anna käib Soomest kodus oma lapsi vaatamas iga kahe nädala tagant, aga Inga töögraafik Iirimaa striptiisiklubis laseb tal kodumaad väisata vaid paar korda aastas. Need noored naised võib panna samasse patta Soome läinud Eesti bussijuhtidega, ehitajatega Inglismaal, kalkunikitkujatega Iirimaal.

5300 Viktoria Ladõnskaja: Carmen Kassi üheksa elu 4.01.2007
 Carmen Kass ilmub Palace'i hotelli kohvikusse meikimata, aga oma diktofoniga. Minu küsimuse peale selgitab ta: "Sellepärast, et liiga palju väänatakse ja käänatakse."
Kui ma lugesin sinu kohta kirjutatut, siis mind hämmastas kõige rohkem artikkel, milles öeldakse, et sinu arvates sind Eestis ei usaldata. Kas sa arvad tõesti, et Eestis ei suhtuta sinusse hästi? Mina sellest ei räägi. Ma üldiselt ei mõtle selle peale. Võib-olla siis, kui noorem olin.
 Mihkel Kärmas: Kas Reform küsis 15 miljonit pistist? 18.01.2007
 
 Kolmapäevases "Pealtnägijas" lõhkas Eesti Raudtee endine suuromanik Edward A. Burkhardt uudispommi, väites, et piltlikult 11. tunnil enne raudtee taasriigistamist püüdis peaministri partei suurärimeestelt välja pressida miljon eurot. "Selline asi oli ja seda summat küsiti," kinnitab ameeriklase kompanjon Guido Sammelselg. Tegu polnud lobajutuga, vaid tõsimeelse ettepanekuga. "Pakkuja poolt mõeldi seda tõsiselt."
4300 Heidit Kaio: Kiirabita jäänud naine suri 18.01.2007
 See on lugu sellest, kuidas kehvasti väljenduv ja ametkondade töökorralduse keerdudes võhiklik inimene ei suuda kahe ja poole tunni jooksul selgeks teha, et asi on tõsine ja abi on väga vaja.
Aino oli enne jõulu ravil Tallinnas endises Meremeeste haiglas. Doktor Pille Mähe lasi ta pühadeks koju sõnadega, et kui halvemaks läheb, siis tulgu tagasi.
Läkski halvemaks. Aino ise helistas päev pärast pühi, 2. jaanuaril haiglasse, kuid selgus, et kohti pole. Tulgu ta 5. jaanuaril.

 

NB! mõõtmine on klikipõhine, kaugeleulatuvaid järeldusi ei maksa teha