11500 Jüri Muttika: Prostituudi kättemaks 11.01.2007
 5.jaanuaril 2005 ärkas ehitusmees Urmas Liivo (40) hommikul kell viis. Mees polnud ööseks koju jõudnud, vaid põõnas otse ehitusobjektil, ühe Pääskülas asuva lao puhkeruumis. Eelmisel õhtul oli jäädud töökohale pidutsema. Kõrval norskas tema paarimees ja peokaaslane Reimo Tenor (27). Mehi äratas ootamatu prõmmimine välisuksele."Nagu ukse lahti tegin, sain vastu hambaid," meenutab Liivo. "Olen varem poksiga tegelnud, oleks vastu pannud, aga nad pudenesid sisse nagu tarakanid. Surusid mu kohe maha.

5400 Krister Kivi: Töö Soomes tappis nelja tunniga 11.01.2007
 See pidi olema kiire ja seaduslik lisasissetulek, mida kahe väikse lapsega pere hädasti vajas. Milles tuttavate vahendatud tööots täpselt seisneb, ei olnud küll teada, kuid Marek (35) otsustas ikkagi minna. Ta sõitis Eestist Soome pühapäeval ja seisis esmaspäeva hommikul Naantalis tegutseva Fortumi elektrijaama territooriumil hiiglaslike tuhatsisternide ees. Keskpäeval lasti tema ja 17aastane Jaanus tsisterni katusel olevast luugist mahuti pimedusse. Ja pärast kõigest neljatunniseks jäänud karjä
3800 Mihkel Kärmas: Miljonär Rain Lõhmuse rämpstelevisioonil näpud põhjas 11.01.2007
 Võlausaldajate sõnul astus investeerimispankur Rain Lõhmus ämbrisse, kui usaldas läinud sügisel oma kurikuulsa teleprojekti ning selle imagomuutuseks mõeldud 1,2 miljonit krooni Meelis Malkile, kelle minevik on tume, et mitte öelda kriminaalne. "Praegu on kokku poolsada inimest selle pärast jamas," loetleb kanali peatoimetaja Toomas Valsberg rahata jäänud töötajaid ja partnereid. "Kui selgub, et selle taga on Meelis Malk, tahan anda endast kõik, et ta järgmiste inimestega seda ei kordaks."Kaks k
3500 Heidit Kaio: Suurejooneline väljapressimine 11.01.2007
 Keskmine haiglaarst Eestis teenib kuus 17 000 krooni ringis, tipparstide töötasud on 25 000 - 30 000 krooni, juhtidel muidugi veelgi kõrgemad. Ainult väga üksikute täiskoormusega töötavate arstide tasu jääb alla 11 000 krooni. Selline on seis praegu.
Lisaks ülaltoodud keskmisele palgale rabavad arstid mitme koha peal - erakliinikus, teevad ravimiuuringuid, istuvad öövalves provintsihaiglas. Kokku tiksub
30 000 - 40 000 krooni kuus. Haiglate juhid kahtlustavad, et palgatõusust hoolim
3100 Argo Ideon: President kutsub peole uue publiku 11.01.2007
 Lennart Meri ajal said Estonia kontserdisaali aastapäevakõne, külaliste kätlemine ja vastuvõtt Eesti elu lahutamatuks osaks. Kas pole kummaline, et just uus president Ilves, keda peetakse märksa enam Meri kui Rüütli järgijaks, asub neid tavasid raputama?"Me ei muuda traditsiooni, sest vabariigi aastapäeva kontsert ja vastuvõtt toimuvad nagu ikka ja president peab ka kõne," ütleb Toomas Hendrik Ilves. "Aga kui traditsioon kivistub stereotüübiks, siis tuleb see murda."Mõtteid viia üritus pealinnas
2100 Tiina Jõgeda: Joodik naine 11.01.2007
 Tammsaare "Tões ja õiguses" lähevad mehed pärast kirikut kõrtsi, naised jäävad siivsalt õue neid ootama. Lahti rakendatud hobustele antakse ette kaerakott, naised mekivad isekeskis häbelikult kihistades magusat punast naistenapsu. Sada aastat hiljem oleks pilt selline: Krõõdad-Marid jauraksid koos meestega kõrtsitoas ja laseksid üheskoos rõõmsalt kaljakapal ringi käia, kuni vaadid kuivad.
Soorollid võivad olla võrdsustunud küll ministeeriumides ja valimiskastide juures, kuid mitte kõrtsit

2000
online

Askur Alas: Ilm läheb kurjaks 11.01.2007
 Eesti meteoroloogia ja hüdroloogia instituudi teatel tugevneb lõuna- ja edelatuul teisipäeva õhtul tormiks, mis raugeb alles kolmapäeva keskpäevaks. Teisipäeva hilisõhtul ja ööl vastu kolmapäeva puhub edelatuul sisemaal 15-20, rannikul iiliti 25-28 meetrit sekundis.
"Tugev torm põhjustab suurte okste ja nõrgemate puude murdumist, võimalikud ka katuste kahjustused. Elektrikatkestused on vältimatud," hoiatab ilmajaam. Tuule nõrgenemist on oodata kolmapäeva ehk 10. jaanuari keskpäeva paiku.

1900
online 

Askur Alas: Sakala keskuse lepingus pole lammutamisest juttu 12.01.2007
 Varem saladuses olnud ja neljapäeval avalikustatud Sakala keskuse hoonestusõigusega seotud lepingutes ei ole keskuse võimalikust lammutamisest ühtki sõna.
1800 Janar Filippov: Diilimeistrid 11.01.2007
 August 2005. Kell on pool kaheksa hommikul. Riigikantselei ametnik Kristjan Mälk (30) väljub kodust, et tööle minna. Ta istub Nõmmel asuva maja ees oma tumepunase Mazda rooli ja sõidab Toompea poole. Mälgul pole aimugi, et teda seiravad kaitsepolitseinikud, kes talle sappa võtavad ja teekonna videokaameraga salvestavad. Mälgu sõite jälgitakse kahe nädala vältel. Kapokad salvestavad ja panevad protokolli kirja nii mõnegi pikantse seiga. Ära märgitakse noormehe restoranis-, juuksuris-, poeskäigud.
1500
blog
 
Tulnukas ... oblikate vahel 25.12.2006
 Link Prangli saarel väiksemat sorti maavärina põhjustanud filmile "Tulnukas" (nõrganärvilistele ei soovita!)
Loe lähemalt Ekspressist "Kinobussil toss väljas "
Vaata kuidas Lexus Pranglile jõudis
Boonus: Viimsi valla saarte koordinaator Vambola Kahro ähvardab Mikk Randa