14100 
Raul Ranne, Janar Filippov, Tiina Jõgeda: Mängukirg tappis Lauride pere 18.01.2007
 Mustamäel Vilde teel asuva viiekorruselise maja ees põlevad küünlad. Kollaste rõdudega maja välisukse ette on toodud leinalintidega lillekimpe. Möödunud nädalal juhtus siin neljanda korruse korteris viimaste aastate üks traagilisemaid sündmusi. Reedel kell 16 leidsid korterisse sisenenud politseinikud voodil lebamas kolm surnukeha - noor naine ja tema kaks tütart, üks seitsmeaastane ja teine seitsmekuune.
 4100 
Mihkel Kärmas: Kas Reform küsis 15 miljonit pistist? 18.01.2007
 Kolmapäevases "Pealtnägijas" lõhkas Eesti Raudtee endine suuromanik Edward A. Burkhardt uudispommi, väites, et piltlikult 11. tunnil enne raudtee taasriigistamist püüdis peaministri partei suurärimeestelt välja pressida miljon eurot. "Selline asi oli ja seda summat küsiti," kinnitab ameeriklase kompanjon Guido Sammelselg. Tegu polnud lobajutuga, vaid tõsimeelse ettepanekuga. "Pakkuja poolt mõeldi seda tõsiselt."
 3600 
Margo Vaino: Eestlane nakatus India-reisil surmavasse malaariasse 18.01.2007
 

Ettevõtja Toomas (47) on üks kolmest eestlasest, kes möödunud aasta lõpus nakatus Indias malaariasse. Toomasel vedas: ta jäi ellu. Ta põdes neljast malaaria vormist raskeimat.
Elus on ka teised kaks Indias malaariasse haigestunut, kellest üks sai nakkuse samas kohas kus Toomaski.
Läänerannikul asuvas Goas on detsembris-jaanuaris malaariasse haigestunud ka kaks sakslast, üks rootslane ja taanlane.

 3500 
Heidit Kaio: Kiirabita jäänud naine suri 18.01.2007
 See on lugu sellest, kuidas kehvasti väljenduv ja ametkondade töökorralduse keerdudes võhiklik inimene ei suuda kahe ja poole tunni jooksul selgeks teha, et asi on tõsine ja abi on väga vaja.
Aino oli enne jõulu ravil Tallinnas endises Meremeeste haiglas. Doktor Pille Mähe lasi ta pühadeks koju sõnadega, et kui halvemaks läheb, siis tulgu tagasi.
Läkski halvemaks. Aino ise helistas päev pärast pühi, 2. jaanuaril haiglasse, kuid selgus, et kohti pole.
 3200 
Pekka Erelt: Kes on Eesti Vabariigi rikkaim president? 18.01.2007
 Eesti Vabariiki on läbi ajaloo valitsenud neli presidenti - Konstantin Päts, Lennart Meri, Arnold Rüütel ja Toomas Hendrik Ilves. 1938. aastal meie esimeseks presidendiks saanud Pätsi on rahvas pidanud rikkaks meheks, kellele olevat kuulunud küll Oru loss, küll maid ja maju mujal Eestis. Kuigi paljud neist lugudest ei vasta tõele, oli Päts ometi Eesti mõjuvõimsaim president. Teda peetakse üheks võtmetegelaseks 1920. aastate alguse suures kullaäris.

 2700 
online

Merle Jääger: Mäkdoonaldsitele tuleks panna hoiatusplakatid

 18.01.2007
 

Merle Jääger arvab suitsetamisvastase kampaania kontekstis, et ka rämpstoitu pakkuvad toitlustusasutused ja alkoholireklaamid tuleks varustada hoiatavate piltidega ülekaalulistest isikuist, rasvunud südametest, mädanevatest hammastest ja kärbunud maksadest. 

 2600 
Tarmo Vahter: Keskerakonna majandusdirektor aitas multimiljonär Endel Siffi 18.01.2007
 Eesti Ekspress avastas, et Keskerakonna majandusdirektor Elmar Geine aitas suurärimees Endel Sifil osta krunti Koplis.
Harju maavalitsuse maa erastamise toimikus on koopia aprillis 2006 Sifi osaühingust RasmusSon faksitud maksekorraldusest nr 8615. Maaosakonna juhataja Jaan Mark on kirjutanud selle peale Geine nime ja mobiiltelefoni numbri.
"Arvatavasti teavitas viidatud isik maksekorralduse faksi teel edastamisest," seletab maa erastamise talituse juhataja Marje Uusküla.
 2400 
Tähismaade kohtunik loobus 18.01.2007
 Kohtunik Tiia Mõtsnik taandas end menetlusrahu huvides Ingrid ja Inno Tähismaa laste elukoha ning elatisraha arutamisest.
Inno Tähismaa kaebas justiitsministeeriumile, et oktoobris toimunud istungil karjus kohtunik talle kohtusaalis: "Välja!"
Harju maakohtu esimehe Helve Särgava teatel ei leidnud väidetav karjumine kinnitust. Särgavale jäi aga arusaamatuks, miks keelas kohtunik esineda Inno kaitsjana tema abikaasal, juristiharidusega Irja Tähismaal.
 2100
online


Andrus Ansip: Mulle aitab!

 18.01.2007
 Reformierakonna esimees, peaminister Andrus Ansipi kirjutas reedel avaliku kirja poriloopimise kohta Eesti poliitikas.
 1800 
Kranaadi krimireporter: EESTI ALLILMA RÄSIB TÖÖJÕUPUUDUS 18.01.2007
 Eesti allilma kõige suurema autoriteedi ja ühiskassa laekuri pikad nikotiiniplekilised sõrmed ei seisa hetkegi paigal. Kord käkerdab mees laudlina, kord muljub sigaretipakki. Ent närvilisuse põhjuseks ei ole seekord erinevate grupeeringute vaheline sõda või politsei jälitustegevus, vaid kõige proosalisem tõõjõupuudus.
„Hullumaja!" hüüatab tavaliselt vaoshoitud Tarankov nii valjusti, et vähesed baarikülastajad meie laua poole vaatavad. „Mul on hetkel nimekiri nii pikk (näitab maast rinnani)