Kui Hõbemägi hakkab kureerima Eesti Päevalehe, Eesti Ekspressi, Maalehe ja Delfi ühise multimeedia newsroom’i loomist, siis Scott kolib Coloradosse oma kihlatu Holly juurde.

Tegelikult muidugi lõppes Ameerika mockumentary staarnäitlejal Steve Carellil tähtajaline leping ning ta otsustas sarjast lahkuda. Ükskord on kõigil aeg minna. Et ta on oma rolli eest saanud Kuldse Gloobuse, Televisioonikriitikute Ühingu auhinna ja viis Emmy auhinda, võib ta sarjast minna rahuliku südamega.

Hõbemägi oli Ekspressi toimetuse ülemus esimesel korral 1992–1996, teisel perioodil alates 2006. aastast.

Tema ajal on Ekspressi ajakirjanikud võitnud kümneid Ajalehtede Liidu auhindu, sealhulgas kaks uuriva ajakirjanduse Bonnieri preemiat. Hiljuti Hõbemäe käe all uuenenud lehekujundus on võitnud lugejate südamed ja just tema juhtimisel oli Ekspress iPadis kõige esimene ja on siiani kõige vahvam Eesti väljaanne.

Kuigi Carelli mängitud tegelaskuju oli dokumentaalfilmi imiteerivast formaadist lähtuvalt koomiline ja suur veidrik, oli ta väga siiras ja armastatud ülemus. Ta kohtles tervet oma töötajaskonda sõpradena. Ka meie Hõbekas oli kontoris armastatud boss. Ta mängis pidevalt meie avatud kontoris taustaks oma lemmikmuusikat (vahetevahel ka Joe Dassini), ühel meie jõulupeol võttis koguni kitarri kätte ja esines kõigile. Alles hiljuti korraldas ta toimetuses kolmapäevase pannkoogihommiku, sekretär Kadri praadis kontori köögis pannkooke ja Hõbekas tõi Rimist sinna jäätist ja maasikaid kõrvale.

Üks Hõbeka veidrusi oli tema suur vidina-armastus. Pärast seda, kui ta oma esimese Maci kätte sai, lisandus sinna juurde kohe iPhone, siis MacBook Air ja siis iPad. Kogu kollektsioon pidi ikka olemas olema!

Legendaarse Steve Carelli vahetas välja sama põlvkonna koomik Will Ferell, kes sai tuntuks 90ndatel “Saturday Night Live show’s”. Meie legendaarse Hõbemäe vahetab välja pikaaegne Kuku raadio juht Janek Luts.

Neil kummalgi pole lihtne eelkäija püstitatud ülikõrget taset üleval hoida. Aga nagu “Kontori” töötajadki, tervitame ka meie Lutsu sõbralikult ja jääme põnevusega tema veidrusi ootama.