ilmunud kokkuvõte Mäggi esinemisest, milles sedastati uljast kõrvalmõtet: „Naised elavad oma elu valesti. Naiste suur viga seisneb selles, et nad käivad ülikoolis, teevad magistrantuuri, teevad karjääri ja siis neljakümneselt otsustavad hakata tegema lapsi. "40 on utreeritud, aga kui te 30selt hakkate endale meest otsima, siis te muidugi ei leia - see rong on lootusetult läinud." Kolmekümnendates mehe puhul olevat lood teistsugused: „Tal on töö, tal on natukene haridust, tal on mõistust, ta saab asjadest aru, võib-olla tal on auto, võib-olla tal on koht, kus elada. Aga naiste puhul olla selleks vanuseks "olukord muutunud juba keerulisemaks - nad ei ole enam nii säravad, nad ei ole nii innukad." Sel teisipäeval andis Mäggi – kõhn, säravate silmadega, elavalt žestikuleeriv, kohati närviliselt mõjuv - Ekspressile intervjuu, arutledes koos filmirežissööri ja kirjaniku Kadri Kõusaarega (29) vananemise ja suhete üle. Ja selle üle, mismoodi on parim õnneni jõuda.
Krister Kivi:
Oled sa nõus teesiga, et selle artikli ilmumise järel sa oled – või vähemasti oled üheks hetkeks olnud – Eesti naiste poolt kõige vihatum mees?
Janek Mäggi:
See on kummaline, sest (pikk paus) ma ei tahtnud küll kedagi solvata. Aga.. eks ma isegi helistasin peale artikli ilmumist ühele tuttavale daamile ja küsisin, et mis ma pean nüüd tegema.