Samal ajal kui Siim Kallas seikleb Brüsselis, seikleb Arnold Rüütel Küprosel ja Juhan Parts Vietnamis. Rännumehed viis välismaale Ken Saan, tema käes on ka meeste passid ja valuuta. Kas Ken ikka toob rännumehed tagasi kodumaale?

Džunglistaar

Anders Tsahkna leiab end keset Madagaskari ürgmetsa, kaasas vaid taskulamp ja Virzinja Kotkase kamm. Anders peab 24 tunni jooksul põlismetsast üles leidma ja kinni püüdma oma erakonnakaaslase Matti Martinsoni. Ülesande teeb eriti keerukaks asjaolu, et Matti Martinsoni ei tohi segamini ajada IT-investor Allan Martinsoniga. Kas Tsahkna saab ülesandega hakkama? Kes jääb Kotkase kammipiide vahele? Kumb Martinson tabatakse?

Nõrgim lüli

“Miks sa, Edgar, nii paks oled? Mis haridus sul õieti on? Miks sa sellise näoga oled? Miks sa nina peal prille kannad, aga mitte prilllauda? Mis sa arvad, miks Erika sinu vastu hääletas? Kas sa tead, et mahajäetud naisterahva viha on pikk ja kättemaksuhimu piiritu? Sina, Edgar, oled selles mängus nõrgim lüli, sa pead lahkuma. Head aega!”

Baar

Ühel päeval ilmub baari Heimar Lenk, kes soovib otse-eetris esineda selgituste ja täpsustustega. Suure vaevaga õnnestub kuuel mehel ja kuuel naisel amokkijooksev riigikoguliige elimineerida – aga mitte kauaks. Samal ööl murrab Marika Tuusi vend sisse korterisse, kus baariseltskond online-kaamerate valvsa pilgu all magab, ja annab eetrisse oma läkituse… Õnneks ei kuule seda keegi, saate reiting on madal.

Naistevahetus

Hannes Tamjärv ja Jüri Mõis vahetavad nädalaks ajaks naised. Nädala pärast tahab Tamjärv oma naist tagasi saada… Aga kas Mõis annab?

Meie

Koit Toome räägib Maire Aunas­tele, kuidas ta sai “Džung­listaari” võtetel eluoht­li­ku viiruse ning kuidas table­tid aitasid tal ellu jääda. Maire Aunastel hakkab paha, Koit Toome hääletatakse välja.

Varivalitsus

Hardo Aasmäe räägib, mis pä­he tuleb. Marek Strandberg loeb ette oma vanu kolumne. Hõbemägi ja Tarand igatsevad “Teletaipu” tagasi, aga ei saa – Malmsten, Reinaas ja Samost on nende kohad okupeerinud. Osolin vaatab ja peab peenikest naeru.

Maie ja Valduri ­vägitegu

Maie ja Valdur tulevad külla perekond Luukasele. Aadu peab pähe õppima kõigi Eesti valdade vapid ja kui vastamisega eksib, siis näeb transiidikuningas uut pesumasinat, tolmuimejat ja makrouuni nagu oma kõrvu. Endel Siffi naine peab aga pool tundi hularõngast keerutama, vaevatasuks röster, lauatelefon ja Sony Playstation.