Endise tippametniku uus tööandja väljastas selle kohta ka pressiteate, kus seisis: „Riigikantseleis valitsuse kommunikatsioonidirektori asetäitjana töötades oli [Jaško] ülesandeks valdkonna strateegiline planeerimine ja kõigi riigiasutuste PR-töötajate keskse koolitussüsteemi ülesehitamine.”

Tänaseks on sellest möödas mõni kuu. Sel nädalal allkirjastas rahandusministeeriumi riigihangete ja riigiabi osakonna juhataja Agris Peedu Peegel ja Partnerid OÜ-ga 59 742-eurose lepingu „valitsuskommunikatsiooni erikursuse programmi ja õppematerjali koostamiseks ning selle alusel kahe koolituse läbiviimiseks”.

Nagu selgub riigihangete registrist, on Peegel ja Partnerid lepingu saamiseks võitnud riigihanke. Mõistagi äratab sellises valguses kopsaka lepingu kättevõitmine huvi. Valitsuskommunikatsiooni juhib ju riigikantseleis toosama valitsuse kommunikatsioonibüroo, kus Jaško suhteliselt hiljuti töötas. Rahandusministeeriumi roll hanke korraldamisel ja võitjaga lepingu sõlmimisel on üpriski tehnilist laadi.