Timmi kaitsja Andres Gorkin rõhutas täna kohtus, et kuigi tema kaitsealune kuulutati 2007. aasta märtsis tagaotsitavaks, olid menetlejatele Timmi täpsed koordinaadid koguaeg teada. Timm olevat öelnud, et elab nüüd alaliselt Sevastoopolis ja andnud oma täpse aadressi.

Gorkini sõnul ei saanud Timm kätte ühtegi kohtukutset, mis talle väidetavalt saadeti. "Kuidas on võimalik, et siit maksuametist saadetud dokumendid jõudsid temani, aga kohtukutsed mitte."

Gorkin juhtis tähelepanu ka sellele, et seadus lubab kohtukutsed kätte anda sugulastele. Ometi ei olnud keegi seda teinud, kuigi Timmi ema elab Maarjamäel.

Prokuratuuri esindaja sõnul oli Timmile teada, et teda Eestis oodatakse ja otsitakse. Kohus ei pidanud seda aga antud küsimuses oluliseks. Tähtis oli, kas menetleja teadis, kus Timm elab. Sellele jäi prokurör vastuse võlgu.

Põhja ringkonnaprokurör Elle-Mai Velling ütles BNS-ile, et otsustab lähiajal, kas vaidlustab Timmi vahi alt vabastamise.

Väidetavalt kuulusid kunagisele turvafirma Akropol A omanikule Timmile kuulusid Tallinnas lõbumaja Lily Tatari tänaval ning lõbumaja Tihase tänaval.

Harju maakohtus on praegu pooleli kohtuprotsess nendes lõbumajades prostitutsiooni vahendamisega tegelenud 16 inimese üle, kellest ükski pole end süüdi tunnistanud.