Ülemaailmne Tervishoiuorganisatsioon WHO on Costa Blanca tunnistanud lausa üheks parima kliimaga piirkonnaks kogu maailmas.

"Olümpiakullad olen võitnud just tänu treeningutele Hispaanias ja parimad puhkused veetnud just siin, Denias. Ole sa tipptegija või harrastaja, tule sinagi - siin on parimad tingimused kõigile!" reklaamib Erika Salumäe Campsprint SL veebiküljel. Firma, mida Salumäe peab koos endise ajakirjaniku Ene Veiksaarega, pakub tervislikku ja sportlikku puhkust koos majutusega.

Aprillis, mil Denias algab rannahooaeg, muutus aga õhk aga piltlikult öeldes liigagi kuumaks.
Disainer Ulvi Kuldkepp elab Denias. Ta usub, et rannaäärset korterit, kus ta elab, renditakse talle nö mitteametlikult ja pealegi veel turuhinnast kallimalt. Salumäe ja Veiksaar lükkavad süüdistused ümber. "Meil on rendileping apartmendi omanikuga ja Ulvi Kuldkepil rendileping meie firmaga Campsprint S.L., mille kättesaamist on Ulvi e-maili teel ka kinnitanud – teisiti ei oleks see ju võimalikki!" teatasid nad.

Kuldkepi sõnul on ta küll lepingu kätte saanud, aga mitte allkirjastanud. Hiljuti avastas naine, et talle üüritud korterit pakutakse ka kinnisvarafirma Habitat Denia kodulehel kui vaba pinda, olgugi et ta seal elab. Ja kui Kuldkepp maksab Salumäele-Veiksaarele üüri 500 eurot kuus, siis Habitat Denia küsib 400.

Ekspress helistas Habitat Deniasse kui võimalik üüriline ja tõesti, firma töötaja Esteban ütles, et sinna võib kohe sisse kolida. "Korter on tühi, seal ei ela kedagi," kinnitas ta ka e-kirjas. Firmast Campsprint SL pole Esteban midagi kuulnud.

…edasi lugemiseks logi sisse oma digilehe kontoga.