Uue infoturbe keskmes asub lihtsalt kasutatav keskhaldusportaal, kust kasutaja saab ööpäevaringselt ja asukohast sõltumata ettevõtte IT-seadmete turvataset kontrollida. Lihtne kättesaadavus ja automaatsed elemendid kindlustavad ettevõttele võimalikult väikse ressursikulu.

Kui litsentsilahenduste puhul on vajalik keskhaldusserveri olemasolu, siis F-Secure infoturbeteenuse puhul seda tarvis pole. Kõik on jälgitav ühes, läbi interneti hallatavas halduskeskkonnas. Süsteemi saab lihtsasti häälestada, sest kasutaja võib valida endale sobiva variandi juba ettehäälestatud profiilide hulgast. Kuid tal on võimalik luua ka uusi, ettevõtte vajadustega kõige paremini kokkulangevaid profiile.

Uus F-Secure teenus sisaldab viiruse-, nuhkvara- ja spämmitõrjet, tulemüüri internetilehekülgede mainetuvastust, 0-päevase ründetuvastusega Deepguard tehnoloogiat ja Blacklight tehnoloogiat (rookittide vastane kaitse). Programmi parandused ja kriitilised uuendused paigaldatakse automaatselt - selleks peab kasutaja vaid internetiühendust omama.

Lahendus on täielikult eestikeelne, olles lihtsasti mõistetav ka algtasemel IT-teadmistega inimesele. Vajaduse korral saab infoturbeteenuse keeleks valida ka näiteks inglise, vene või soome keele. Kokku on kasutajal võimalik valida 27 erineva keele vahel.

Probleemide korral pakub kasutajale tehnilist abi F-Secure tugikeskus, millega saab ühendust võtta telefoni või e-posti teel.

F-Secure Infoturbeteenuse portaaliga saab lähemalt tutvuda siit: http://psb.bcs.ee

Jaga
Kommentaarid