Saadud häälte tulemusena pidi linnapea kohalt lahkuma Edgar Savisaar. Et kaotsi läinud hääli polnud  võimalik taastada ja seega lõpptulemus korrektne ei olnud,  võib eeloleval pühapäeval Savisaart taas linnavalitsuse juhina  näha.

“Olen õnnelik, et õiglus jalule seati,” ütleb Savisaar, kes järgmise linnapeaks olemise perioodi jaoks juba  uut laulu harjutab. 

Mis tundeid ja emotsioone vahepealne saatest  lahkumine temas aga tekitas? “Mina jätkan ikka oma rida. Kindlasti on  inimesi, kellele ma ei meeldi, kuid kõigile ei saagi meelepärane  olla.” Selle kohta, et ta laval liiga tõsise või koguni kurja  moega on, ei oska Edgar midagi öelda. “Iga poliitiline etteaste  nõuab oma emotsiooni. Kui on mõni rõõmsam  sõnum, mis mulle sobib, saab ka see esitatud. Neid ma kindlasti ei  väldi.”

“TV3 otsustas, et Edgari jätkamine on õiglane, sest finalistide  vahel käis väga pingeline rebimine ja iga valija hääl on  otsustava väärtusega,” ütles TV3 programmijuht Leho Verk. Savisaarele tekitatud moraalsete üleelamiste eest andis EMT  poliitikule Savitsaari aunimetuse.