Uurijad avastasid, et Kansasest pärit valgenahalise naise ning Keeniast pärit mustanahalise mehe poeg Barack Obama võib enda nõbuks nimetada kuute Ameerika Ühendriikide presidenti läbi aegade: nii Bush seeniori kui Bush juuniori, Gerald Fordi, Lyndon Johnsonit, Harry Trumani ja James Madisoni.

New England Historic Genealogical Society uuris kolme võimaliku presidendikandidaadi veresidemeid. Üks imelikumaid seoseid oli see, et Obama on suguluses Hollywoodi staari Brad Pittiga, ning Hillary Clinton Pitti partneri Angelina Joliega.

Prantsuse-Kanada päritolu Clinton on ka näiteks lauljate Celine Dioni, Madonna ning Alanis Morrissette kauge nõbu. Clintoni teiste nõbude hulgas on veel kirjanik Jack Kerouac ja Cornwalli hertsoginna Camille.

Obama ja Bush on kümnenda põlve, Obama ja Pitt aga üheksanda põlve nõbud.

Kuigi sellised sugupuud loovad huvitavaid sidemeid, on need geneetilises mõttes tähtsusetud. Nimelt pärivad lapsed pooled oma isa geenidest, mis tähendab, et nii kauged sugulased kui Obama ja Bush on omavahel geneetiliselt samavõrd seotud kui üksõik milise suvalise inimesega, keda nad tänaval kohtaksid.