Klannimajandus Eestis, vol 1:
Sõber on armas, tõde veel armsam

Mis võitlust tegelikult võitlesid Rein Kilk ja Urmas Sõõrumaa koos Oliver Kruudaga? Kas võitlust kahjumis õlipressitehase eest, mille õige koht oleks Jõgevamaa asemel kusagil sadamas? Ei. Võitlus Weroli pärast jagunes tegelikult kaheks: võitlus eurotoetuste eest ja võitlus riikliku rüüstamise kinnimätsimiseks.

Klannimajandus Eestis, vol 2:
Ehitus ülikallis, tõde ikka kallim

Kuhu me jäime? Väikese Eesti poliitikud loovad võimalusi oma sponsoritele rikastumiseks. Need toetavad tänulikult isakeste võimulejäämist. Ikka ja igavesti. Kui eurovolinik
Siim Kallas
Eestis käis, rääkis ta, et kõige selgemalt vahetatakse poliitikute hääled raha vastu ühes kohas - see on ehitus. Kas me saame avaliku raha eest (olgu see riik või omavalitsus) korraliku hinnaga ehitust?

Klannimajandus Eestis, vol 3:
Ai kui vahva idabisnis!

Eesti "helesinise toru" uhkus on alati olnud Pakterminal. Olid ajad, kus sellest firmast aina purskas raha. Kasumimarginaal üle 60 protsendi - ütleme ausalt, kõik kadestasid. Aga läinud nädalal ehmatas Pakterminal suure käibelangusega. Võrreldes mulluse esimese poolaastaga pumpas Pakterminal kaks korda vähem naftat. Mis siis on ühe aasta jooksul naftatünnidega juhtunud? Juhtunud on see, et Pakterminal lükkas tagasi Venemaa poliitilise käe, tõrkudes osanikuks võtmast Vene firmat Severstaltrans. Firma asutaja Aadu Luukas oli nõus oma aktsiad venelastele müüma, teised asutajad Endel Siff ja Anatoli Kanajev aga kasutasid eelisostuõigust ning jätsid piltlikult öeldes tünnid endale. 

Mis maksavad tühjad tünnid, kuhu Venemaalt enam naftat ei saabu?


Klannimajandus Eestis, vol 4:
Hakka ministriks, päästad naha

Hans H Luik näitab, kuidas ärimehed ministritena oma nahka päästavad.

Klannimajandus Eestis, vol 5:
Kohus ohus on ohus kohus

Hans H Luik tõstatab küsimuse kohtute ja kohtunike sõltumatusest.