Edgar Savisaar kirjutas eile oma blogis, et linnas läheb kõik hästi, tuues selle näiteks asjaolu, et Nõmme turg võetakse linna kätte ja sellest tuleb järgmisel aastal Tallinna esimene „munitsipaalpood".

Lisaks märgib ta, et läheb Hundisilmale puhkusele ja kavatseb seal väärtkirjandust lugeda. „Sünnipäevaks kingiti mulle palju raamatuid, teiste hulgas isegi Vana Indiast pärinev traktaat Kamasuutra. Mõtlesin, et miks mitte suvel Kamasuutrat lugeda, see on ju ka kunst," kirjutab Savisaar.

Kuna talle kingiti jaanipäevaks kaks uut jänest - Miki ja Minni - lõpetab Savisaar oma blogikande mõtteteraga: „Tark jänes on rohkem väärt kui rumal inimene!"

Isamaa- ja Res Publica Liidu rahvaesindaja, endine erakonna peasekretär Ott Lumi kirjutab täna oma blogis Savisaare Kamasuutra-lugemise kohta irooniliselt „mis seal ikka, kui vaja teooriat täiendada, siis pole midagi häbeneda", soovitades samas lugeda midagi ajakohasemat, näiteks üht värsket täiskasvanute ajakirja.

Nõmme turust munitsipaalpoe tegemise mõte paneb aga Lumi oma sõnul lausa võpatama, sest see on talle kõige lähemal asuv turg. Lumi soovitab Savisaarel munitsipaalpoeks teha hoopis Keskturg. „Esiteks on see Keskerakonnale tuttav paik. Teiseks aga, kuna munitsipaalturu näol oleks tegu kapitalistlikus läänemaailmas ainulaadse nähtusega, siis saaks Tallinn seda müüa kui unikaalset turismiobjekti."

Kommentaar: Mõlemad kanded näitavad, et poliitikutel pole midagi teha. Meedial samuti.