Hadziahmetovic arreteeriti, kui ta püüdis võltsitud passi abil Küproselt lahkuda. Hiljem anti ta üle Hispaaniale, kus ta oli tagaotsitav seoses 2008. aastal Tenerifel aset leidnud korraldatud juveelirööviga. Mingil põhjusel otsustasid Hispaania võimud ta omakorda Jaapanile loovutada. Hadziahmetovicit kahtlustatakse ka teistes röövides, mis viidi läbi Bahreinis ja Araabia Ühendemiraatides.

Ligi 200st liikmest koosneva jõugule andis Roosa Pantri nime Interpol samanimelise filmi järgi. Arvatakse, et Dubais, Sveitšis, Saksamaal, Luksemburgis, Prantsusmaal, Hispaanias ja Monacos toimepandud röövidega on nende saagiks langenud kokku üle 500 miljoni dollari. Interpoli hinnangul on jõugu liikmete näol tegemist peamiselt Lõuna-Serbias asuvast Niši linnast pärit isikutega. Teine info ütleb, et röövlite põhiline pärinemispaik on hoopis Montenegro ning neid on kokku umbes 60. Nii mõnigi Roosa Pantri liige omab sõjaväelist tausta.

Röövidel kannavad nad kaasas tulirelvi, kuid ometi pole roosadel pantritel olnud kordagi vajadust neid kasutada. Ühel korral sõideti limusiinidega läbi juveeliäri akna ja krabati kaasa kõik väärtuslik. Teisel korral riietusid neli jõuguliiget naisteks, tungisid Harry Winstoni juveelipoodi Pariisis ning lahkusid 100 miljonit dollarit väärt saagiga. Prantsusmaal Biarritzis värvisid nad vahetult enne röövi ära poe lähedal asuva pingi, et keegi sinna istuda ei tahaks ja kuriteo tunnistajaks ei satuks.