Andero Pebre (23) mängis Levadias neli aastat ja võitis kaks Eesti meistri tiitlit. Ta oli üks neist Levadia noormängijatest, kelle ümber ehitati üles viimaste aastate tugevaimaid vutitiime. Ent paari aasta eest kadus Pebre Eestist ja tippjalgpallist.

Nüüd on ta tagasi. Pebre jaoks pole profijalgpall enam eesmärk. Jalgpalliga ta küll tegeleb, mängides teises liigas ja treenides noori, kuid rännakuil leidis ta hoopis olulisema tee: multidimensionaalne inimanatoomia, bioloogilsed ülestõusmised ning universumite struktuurid ja ülesehitused – ehk kokkuvõttes spirituaalne maailmavaade. Kõik see on endise tippjalgpalluri uus argipäev. Ta nimetab end infokandjaks, kelle ülesandeks olevat teistelgi silmi avada, kuna praegu käivad maailmas suured muutused ja eranditult iga inimene on sellega seotud.

"Viimasel ajal külvatakse [maailmas toimuvate sündmuste kohta] väga palju hirmu läbi meediakanalite. Sellega on tegelikult seotud erinevad tulnukrassid, kes võitlevad omavahel. Meie kui inimesed ei tohi laskuda sellesse energiasse ehk peame teadlikult oskama vältida negatiivseid uudiseid, mis loovad negatiivset energiat," ütleb Pebre. Seda õpetab ta seda ka seminaridel, kuhu kogunevad kümned tema järgijaid.

Jätkub homses Ekspressis