Nimelt?

Et te teete seksuaalse alatooniga nalju, olete naisi katsunud sobimatult, koosolekud pöörduvad tihti nilbeteks naljade tegemiseks.


Oeh... Ma ei oska ühtegi sellist seika välja tuua. Meil on asutuses jurist, personalijuht ja direktor on kõigile kättesaadavad. Kui küsite, kas on selliste probleemidega käidud personalijuhi või juristi juures või minu juures, siis – mitte kordagi.

Mitte kordagi pole teile öeldud, et teie käitumine, kui viitate või teete nilbeid nalju näiteks...


Ma ei tea, mis need nilbed naljad on. Ma ei ütle, et ma olen tohutu naljamees ja ma ei tea, et ma teeks nilbeid nalju. Mida te selle all mõtlete?

Näiteks, kui naisel on seljas lukuga kleit, küsite, kas lukk on selleks, et kleit kiiremini seljast ära tuleks.


Ma arvan, et peaks olema mingi konkreetne inimene siis, kes seda ütleb. Ma küll ei tea selliseid asju.

Kirjutasin sellised juhtumid üles ja annan neid teile lugeda.


(Loeb ja teeb märkusi - toim)

„See tundus mu unistuste töökohana nii mitmel tasandil. Olin täis motivatsiooni, närveldasin vestluse eel. Rääkisime Aivariga mu CV-st, varasematest tegemistest. Ühel hetkel jutt pöördus. Ta ütles: "Oled praegu 20aastane – millal sigima hakkad?" Ma ei osanud midagi vastata, sest polnud sellele kunagi varem mõelnud. Siis ta küsis, kas ma elan üksi. Vastasin viimaks, et ma tõesti ei tea, millal lapse saan – ilmselt järgneva 10 aasta jooksul. Ta mõtles natuke ja vastas: noh, 8 aastat pead vastu? Ja siis viibutas näpuga: „Ei-ei-ei! Bioloogiline kell tiksub! Teeme 7,5!” See ehmatas tol hetkel ära, aga alles pärast sõbrannale rääkimist sain aru, et see olukord oli vastik.”


Ei, ma ei kasuta selliseid sõnu – „sigima”.