Käes on suvi ja nüüd võid kõik päevituskreemid ja želeed rahulikult peldikusse kallata. Osta pudel head viina või mõned õlled, pane selga maikasärk ning trussikud ning mine sõbraga plaažile malet, kabet või doomi­not mängima. Sügav, kuldpruun päikesepõletus on garanteeritud.

Ketserlus

Loobu ristiusust  ning pöördu rihmiku-usku. Olgu Sandaal sinu jumal ning Plätu ja Varbavahe tema prohvetid.

Kanninäksijad

Napp teksariidest või nahast aluspesu ei näksi sinu kanni siiski piisavalt. Mine turule, osta väike armas koerake ning dresseeri loom oma kanni näksima. Kõige paremini alluvad dressuurile saksa lambakoer ja pekingi paleekoer.

Pardiseks

Et suves oleks seksapiili kergelt camp’il moel, tasuks mõelda partide peale. Kuumimad bikiinid, trikood ja negližeed on sel suvel just parditäpilised. Kui sul pole päris oma parti, kelle seltsis muneda ja prääksuda, soeta vannitarvete kauplusest üks pehme kummipiilu.

Habe, vuntsid ja prillid

Joonista endale habe, vuntsid ja prillid, juhul kui sul neid enam ei ole. Sellesuviseks rolli-iidoliks mõtle endale Carl Robert Jakobson.

Lõhnade maailm

Ära kappa kaasa igasuvise lõhnade värskenduskuuriga, vaid jää truuks vürtsikale klassikale (sokid, kaenlaalused).

Loki täiega

Vahusta oma juukseid. Raskelt tupeeritud kuklaosa, ülisuured lohakad lokid ja muu 5-tunniga-võluvalt-hoolimatuks suhtumine on suvises vabadusmeeleolus tervitatav. Parima vahu leiad lähimast vahtkustutist.

Head eesti asjad

Orto on lagedale tulnud kolme uue eestimaiseid taimeekstrakte sisaldava ideaalse sakusmendiga: niisutav-toniseeriv kehapiim (sarapuupähklid ja õunad), toniseeriv-pinguldav kehakreem (merevetikad, porgand, kaalikas, kapsas, kurk) ning niisutav-pehmendav kehakreem (kibuvits, malts, võililled).

Ja veel mõned näpunäited

Puhasta oma nägu. Reisi osavalt. Usalda oma nahahäda parimate nahaparkalite meelevalda.