voli heale maitsele. Kanna Karl Lagerfeldi, Christian Diori, Diana Vreelandit (ikka veel!), Katrin Kuldmad, Paco Rabanne’i, Yves-Saint Laurent’i, Tanel Veenret, Giovanni Versacet (kuigi ta on surnud). Kui sa nende kandmisest ära väsid, pane Lagerfeld, Dior, Vreeland (ikka see Vreeland!!!!), Kuldmuna, Rabanne, Laurent, Veenre ja Versace (ehkki ta on surnud!!!!!) korraks maha ja siruta selga. Seejärel upita koorem kukile ja jätka oma teekonda.

Ivo Nikkolo

ande austajad peaksid omale kiiresti suuremad riidekapid soetama, sest käes on aeg Nikkolo riided ära kappi panna.

Poleeri

oma jalataldu. Moeikooni Diana Vreelandi (kurat, jälle tema!) sõnul pole midagi tavalisemat kui poleerimata jalatallad. Poleerimiseks kasuta höövlit, liivapaberit ja puidulakki.

Tantsiskle

ringi balletisussides. Balti jaamas müüb üks grusiinlane ime-ime-imearmsaid baleriinisusse, mis peaks sulle jalga minema küll. Küsi numbreid 44 ja 46.

Kui sul

pole aega turule värsket juurvilja ostma minna, võid oma juurviljahautise valmistada Vassilissa uutest aksessuaaridest. Need näevad eriti isuäratavad välja ja on tehtud kartulist, porgandist ja kapsast. Ühest aksessuaarist saab potitäie maitsvat löga. Soovi korral võid lisada ka kuni pool kilo Antonio aksessuaari, s.t hakkliha.

Rotermanni

soolalattu saabus värske partii soola.

Võta

kasutusele vanaisade iluvahendid. Joonista suu pähe veekindla ja kauapüsiva YSLi huulemarkeriga. Jopakolla vanaisa joonistas sõja alguses omale sellise vidinaga ilusa suu pähe ja kui ta 1944. aasta suvel Laskurkorpusega tagasi Tallinna jõudis, oli tema suu ikka kaunis nagu roosinupp, hoolimata tööpataljonis ja Velikije Luki all üle elatud vapustustest.

Otsi

välja vana hea puskariaparaat, just sel suvel on taas õige aeg samakat ajada, sügisel võib olla juba hilja. Üleüldse ela nii, nagu oleks iga päev sinu viimane.

Kotiprobleem

ei tee enam peavalu, kui loobud Louis Vuittoni ebamugavatest ja mõttetult kallitest kohvritest ning portfellidest ning kannad taskus kokkupandud võrku või nutsakusse keeratud kilekotti, millesse on nii mugav panna kauplustest ostetud kaupu, mida sel hooajal on saadaval eriti laias sortimendis. Head šoppamist, šopakollad!

Võta

suvel mööda Eestimaad ringi sõites muukraud ja sõrgkang ühes, siis saad öösiti talumajadesse sisse murda ning sealt üht-teist varastada, kui pererahvas magab.

Paranda

tervist hauakividega. See käib niimoodi, et tuliseks aetud hauakiviga triigib Wanakurat täiskuu ajal surnuaias sinu keha energiapunkte ehk tšakrapunkte.
Kõnnid linnas. Päike kõrvetab. Raha on otsas. Sinust möödub noormees, seljas liibuv dressipluus, siis plika, loomalegoga kunstnahast spordikott üle rinna. Tõuseb tuul. Tuleb meesterahvas, ühes jalas retrostiilis Tartu botas, teises  Kommunaari king, peas nokats kirjaga “ETKVLi autobaas”. Mehe nimi on Leo Lapin. Ta räägib, et tuli just Vilniusest biennaalilt ja läheb Riiga spartakiaadile. Oleks justkui spordipäev, rahvas on teel staadionile. On aasta 1973. Hakkab sadama.