on moes ja loomulikult pole sääred mingi erand! Nagu ülejäänud kehapind, nii tuleb ka jalad katta lillede, väätide, sigrimigri ja muude mustritega. Lume tulek ei tohi ühtegi mustrimeest heidutada, sest näiteks lillemustrilised jalad on lume taustal eriti kenad.

Muusikateraapia

aitab toime tulla sügisväsimuse,
- masenduse, -tüdimuse ja kaamosega. Meeldivalt unelev meloodia vanalt Onu Bella plaadilt tuulutab vaimu ja peletab sügise ohud.

Võtke

sõpradel ja sõbrannadel sabast kinni ning tehke väljasõite. Minge trenni. Nautige teejoomist. Harrastage mägironimist. Tehke 1000 istulitõusu päevas. Otsi oma nime Kroonika seksikate nimekirjast. Roos on alati moes.

Kitsaste

pükste aeg on möödas. Laiad viigipüksid on tagasi.

Ehtemoes

valitsevad kaks vastandlikku suunda: agressiivne romantika ja antiigihõnguline monumentaalsus. Eks näis, kes peale jääb: agressor-ehtete suurpealetung algab kevadel pärast lumesulamist ja sinu kehast saab ehete lahinguväli. Kas monumentaalsed prossid ikka suudavad rindejoont hoida?

Vaakumrinnahoidja,

mis leiutati Nõukogude kosmoseprogrammi raames, et kaitsta Valentina Tereškovat Juri Gagarini lähenemiskatsete eest, on endiselt maailma raskestieemaldatavaim riietusese. Tavalise titaanskafandri saab lihtsa konservikarbiavaja abil hõlpsasti lahti, aga vaakumrinnahoidja võib purustada ainult ülivõimas dünamiidilaeng.

Mis

aitavad hämaras novembris peletada põue tungivat kõledusetunnet? Loomulikult küünlad. Olgu värvilised või värvitud, aroomiga või ilma, vannitoas vanni äärel või WCs poti äärel – meeleolu, soojust ja valgust lisavad nad nii või teisiti. Enne raviküünalde süütamist konsulteeri arsti või apteekriga.

Morgan de Toi

meestelõhn Light My Fire on üllatav ja ootamatu. Viisakas seltskonnas pole kombeks meestelõhna avalikult lasta.

Kas teate, et...

Thermale Instant Radiance Facial Spray on ülimalt nauditav alkohoolne jook sprei kujul?

Kui

nina kipub kestendama, siis koorige nina ära ja pange aeglasel tulel keema.

Uraan

ja Pluuto on kitsele hea kooslus, aga selle mõju kahandavad Saturni ja Marsi omavahelised pinged ühe lamba pärast. Novembrikuu õnnepäevad on möödas. Tekkinud perioodil on hea liikuda, neljast seinast ning huvitavast laest või paljuütlevast põrandast jääb paraku väheks.

Reisivatel

Neitsitel on hea hoog sees.

Mardipäeval mul saadet ei olnud, mõtlesin, et lähen vara koju, heidan kohe voodisse ja saan ükskord ometi end korralikult välja magada. Aga võta näpust! Sain vaevalt teki alla pugeda ja oma armsa karukese kaissu võtta, kui uksekell helises. Ukse taga seisid Mart Laar, Mart Mardisalu, Mart Kadastik, Mart Poom, Mart Soidro, Mart Sander, Mart Nutt ja Mart Siimann. Kõik koledasti riiides ja mustaks võõbatud nägudega. “Laske sisse mardisandid, marti, marti!” lõugasid nad. “Mardi küüned külmetavad, Mardi varbad valutavad, marti, marti!” Mängisid tükk aega niimoodi tola, siis hakkasid kingitusi norima. Andsin, mida anda oli: paki Domino küpsiseid, karbi Linnupiima komme ning pudeli Lapponia murakalikööri. 100 krooni raha kah kamba peale, alles siis sain mardisantidest lahti ja võisin tagasi sängi pugeda.

Isadepäeva hommikul mul samuti saadet ei olnud, mõtlesin, et laisklen lõunani ja teen siis endale ja karukesele midagi head süüa. Aga võta näpust! Kus­­kil juba kella 10 paiku lasti uksekella. Seal olid minu lapsed esimesest abielust, lapsed teisest ja kolmandast abielust ning kõik vallaslapsed, välja arvatud need kaks, kes elavad koos emadega Tšehhi Vabariigis. Pidin neilegi kõvasti kingitusi tegema ja raha andma, enne kui õnnestus väikestest Wanarüütlitest lahti saada.

Kadripäeval, jumala abiga, olen hommikust õhtuni tööl. Nii et kui Kadri Kõusaar, Kadri Must, Kadri Adamson ja Kadri Tali minu ukse taha tulevad, siis avab neile karuke, kes loodab lõpuks ometi talveunne jääda ja on segamise pärast väga-väga kuri!

PS Ah et mis muidu telemajas ka uudist? Ei midagi, ikka needsamad vanad intriigid Indrek Treufeldti tagasikutsumise, Margus Saare väljavahetamise ja Maire Aunaste madala reitingu ümber. Nüüd nad kangutavad juba Raagi ja Ruussaart ka! Oh issand jumal, küll võivad inimesed ikka õelad ja kadeda olla. Ise midagi ei tee ja siis susivad nende kallal, kes teevad! Täielik ussipesa, ma ütlen. Marite nad juba söid välja, küll söövad Ilmari ja Ainari ka. Siis tuleb mul peale passida, et mitte õiget hetke maha magada. Tahan nii väga rahvustelevisiooni juhtida.

PPS Ja väike vihje kadrisantidele: kui karuke ründab, siis on kõige targem surnut teeselda.