Jumestuskreemid:
Elsa Hjeronymus matistav jumestuskreem 30 ml 360.-
YSL Perfect Touch jumestuskreem pintsliga 40 ml 595.-
Sothys Hydroptimale THI3  jumestuskreem  40 ml 455.-
Dior Airflash pihustiga jumestuskreem 700.-
Paris-Berlin meigipintsel 420.-
Joe Blasco Warm Olive puuderkreem 520.-
Joe Blasco meigiseened 4 tk pakis 50.-
Collistar Perfection jumestuskreem 30 ml 550.-
Lancome Color Ideal 599.-
La Prairie Skin Caviar luksuslik peitekreem + jumestuskreem ühes tootes 2050.-
Jumestuspulk – ühes tootes jumestuskreem ja peitepulk. Katab hästi ja sobib nii normaalsele kui ka kuivale nahale. Kerge peale kanda.
Vedel jumestuskreem (liquid) – kõige levinum, kuna sobib praktiliselt igale nahale v.a väga kuivale. Enamik firmasid pakuvad tooteid nii kuivale, normaalsele kui ka rasusele nahale. Väga rasusele ja ebapuhtale nahale tuleks valida õlivaba koostis.
Jumestuskreem – hea katvusega. Võib kasutada ka peitekreemina. Tänu oma tihedamale ja paksemale koostisele sobib kuivale nahale.
Jumestusvaht – annab õrna ja õhulise katvuse. Sobib vanemale nahale, kuna ei kogune kortsudesse, ja kuivemale nahale, kuna on üsna niisutav.
Tooniv kreem – ühes tootes päevakreem ja jumestuskreem. Ideaalne noorele puhtale nahale või kasutamiseks suvel naha päevituse ühtlustamiseks.
Puuderkreem – lisaks jumestuskreemile sisaldab ka puudrit. Tavaliselt on komplektis kaasas ka svamm. Vaatamata suhteliselt paksule konsistentsile jääb nahal kergem kui võiks arvata. Mõned tooted annavad säraefekti, mõned keskmise katvuse.
Spray – kõige uuem toode, mis jõudis tavakasutusse otse moelavadelt. Kirendab meigipõhja tegemise protsessi.