Nii naljakas kui see pole, peame tänusõnad ütlema
. Enam kui kümme aastat tagasi tegi norralaste Vardar ühisettevõtte Põhjamaade Investeerimispangaga (NIB), et tulla Eestisse suuri investeeringuid tegema. Nad panid käima Pakri tuulepargi, kuhu investeeriti 30 miljonit eurot. Edasi hakkasid Vardari asjad Eestis aga takerduma ja norralaste arvates oli selle põhjuseks Rahvaliidu kampaania “Eestimaa peab kuuluma eestlastele”. Norralased jäid seda liialt uskuma ja arvasid, et edasi tegutsemiseks tuleb neil Rahvaliitu sponsoreerida. Neil selleks võimalusi polnud ning sealt minu koostöö norralastega alguse saigi. Lülitusime (koos Hannes Tamjärvega) sinna stepslisse ja aitasime norralastel Eesti olusid ja asjaajamiskeelt tundma õppida. Vardar poleks oma
knowhow
´d muidu kellegagi jaganud.
Mis sind Eestis praegu enim häirib?
Mind häirib tõsiselt politseiriigi tekkimine. Näen kõrvalt kuidas minu head sõpra ja üdini ausat meest
materdatakse nii, et ta kaotab tervise. Võetakse üks mees ette ja hakatakse teda kottima. Siis võetakse
ja hakatakse teda kottima. Ja nii edasi.
Kuidas kotib maksuamet Jüri Mõisa enda firmat Letofin Trading? Mida arvab Mõis Tallinna linna valitsemisest ning tasuta ühistranspordist? Loe värske Ekspressi tasulisest versioonist.
enda firmat Letofin Trading? Mida arvab Mõis Tallinna linna valitsemisest ning tasuta ühistranspordist? Loe värske Ekspressi tasulisest versioonist.