Arvo Sarapuu – Paide. Kesk-Eesti pealinnas ei ole just palju asju, mis toimuvad Sarapuu osaluse või vähemasti teadmata.

Aleksandr Moissejev - Narva. Kapo poolt pihtide vahele võetud Narva Vee nõukogusse ja linna volikokku kuulunud Moisejev juhib piirilinnas elu. Vähemalt suuremat osa sellest.

Edgar Savisaar - Tallinn. Tegelikult ei juhtu linnas ilma Savisaare heakskiiduta ükski asi.

Tauno Tuula - Viljandi. Ütleme Viljandi, mõtleme Anttila. See on Tuula tegu. Aga tegelikult on ta haare Mulgimaal muidugi märksa laiem. Samas, kes ütleb, et Raivo Riisa või Tiit Maisa on nirumad mehed?

Georgi Bõstrov - Maardu. Kel peas on Moskva linnapea Juri Luškovi kingitud soni, ei saa sitt mees olla. Ja Maardu linnapea ei ole kah. Tema ruulib ses Tallinna külje all asuvas suhteliselt suures linnas. Ei võta teda kohalt ussi ega püssirohi, ega ka Savisaar mitte.

Mart Viisitamm - Pärnu. Savisaare emissaar Pärnus on silmapaistev mees. Ent kas kunn. Äkki on selleks laiahaardelised kinnisvaraärimehed Port Artur Grupist Viljo Vettik ja Kaido Kruusoja. Või sadama ja mitme kauni kinnistu omanik Rein Kilk.

Harri Õunapuu - Rapla. Üldiselt arvatakse, et Rapla kandis on mõjukaim mees Harry Õunapuu - endine maavanem, -pankur, -minister ja - keskerakonna liige, tänane reformierakondlasest riigikogu liige.

Neinar Seli - Tartu. Peaministri sõber ja suurim kinnisvaraarendaja Emajõe linnas.

Vjatšeslav Leedo - Saaremaa. Minnes Saaremaale, ei pääse keegi Leedost üle ega ümber. Ärimehe taskusse jookseb kogu raha alates praamipiletist lõpetades söögikraamiga. Nüüd on jõudnud laia haardega ärimees Tallinna südamesse - Vabaduse platsi alla tuleb autoparkla. 

Aleksandr Ossipenko - Kohtla-Järve. Ida-Virumaa võitmatu ärimees.

Villu Reiljan - Luua. Ekspress on kirjutanud artikli Luua oligarh. Tegelikult laieneb Villu Reiljani võim palju kaugemale, ilma tema teadmata ei tehta Jõgevamaal ühtegi tähtsat otsust.

Oleg Gross - Rakvere. Rakveret teataksegi mujal maailmas ainult Rakvere viinerite ja ärimees Oleg Grossi kaudu.

Meelis Munski - Võru. Poliitik ja ehitusmees. Vahetas 2004. aastal Isamaaliidu Reformierakonna vastu ja sai praktiliselt kõik Võru ehitushanked endale.

Oliver Kruuda - Nõmme. Nõmmel oma maja ümber toimetades vormistab suurärimees Oliver Kruuda paberid alati tagantjärele. Ega paberimajandus ei tohi päris elu segama hakata.

Aivar Tuulberg - Ruhnu. Tartu ehitusettevõtja ostis Ruhnul talu ja registreeris end valla elanikuks. Nüüd jookseb ärimehe tulumaks Ruhnu eelarvesse.

Jaan Manitski - Viinistu. Viinistust on pärit Jaan Manitski vanemad. Nüüd on Rootsis algkapitali teeninud Jaan Manitski juba aastaid edendanud kohalikku elu.

Ekspress Online ootab lugejatelt meelsasti täiendusi käesolevale nimekirjale!